У Біличанському лісі поблизу Коцюбинського зловмисники зробили підпал

0

У Біличанському лісі поблизу смт Коцюбинське невідомі зловмисники зробили підпал. Силами місцевих жителів і депутата сільради Олександра Ковальчука підпал ліквідований. Про це “Громаді Київщини” стало відомо з Фейсбук-групи “Громада Коцюбинського”.

В Святошинському райуправлінні МНС станом на 22:45 про пожежу нічого не знали і порадили звернутися до Святошинського лісопаркового господарства.

“Про пожежу в лісі нам в управління повідомляють зі Святошинського ЛПГ у тому разі, якщо вони не можуть ліквідувати її власними наявними силами й засобами”, – повідомив журналісту “Громади Київщини” черговий офіцер МНС.

У Святошинському ЛПГ черговий про пожежу в лісі неподалік вулиці Пономарьова, 6а смт Коцюбинське вперше почув від “Громади Київщини”.

За словами депутата Коцюбинської сільради, який брав участь у гасінні пожежі, на місці події, на його думку, є ознаки підпалу.

“Там під кількома десятками деревин – шини. Це підпал. Сфотографувати шини в лісі зраза неможливо. Загасили пожежу. Там темно. треба зранку йти туди. Це менше 100 метрів від дитмайданчика, який стоїть в лісі, де йде дорога на військову частину”, – розповідає Ковальчук.

 

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539