У мешканця Бучі поліція вилучила незареєстровану зброю та набої

0

В рамках операції “Зброя та вибухівка” у місті Буча поліція за добу вилучила 14 магазинів від автомата “Калашникова”, 412 набоїв різного калібру, сім кулеметних стрічок, рушницю та іншу зброю.

Про це повідомляють у прес-службі Нацполіції в Київській області.

“Під час проведення санкціонованого обшуку в м. Буча в квартирі місцевого жителя працівниками поліції було виявлено та вилучено 14 магазинів від автомата “Калашникова”, сім предметів, зовні схожих на кулеметні стрічки, споряджені набоями в кількості 261 штук калібру 7,92. Також було вилучено 116 набоїв калібру 7,62, 13 набоїв калібру 9 мм з маркуванням “MAKAROV 9 mm”, 2 набої калібру 5,45, дві планки, споряджені набоями калібру 7,92 в кількості 20 штук та гладкодульну рушницю “BENELLI” 12 калібру без відповідних дозвільних документів”, – йдеться в повідомленні поліції.

За словами джерел у правоохоронних органах, обшук був проведений у 23-річного мешканця Бучі, що проживає по вул. Києво-Мироцькій, неподалік супермаркету “Новус”. Хлопець переконує, що займався колекціонуванням зброї для себе.

За фактом зберігання зброї поліцією відкрите кримінальне провадження. Вилучені речові докази направлені на проведення експертизи. Порушника затримано в порядку статті 208 КПК України.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539