Освітян примушують голосувати за секретарку Ірпінської ради Попсуй

0

Оголошення про те, що Анастасію Попсуй (змінила прізвище на Заблоцька) підтримати в проекті “Нові лідери” з’явилося в Ірпінській музичній школі.

Його повісили на вхідних дверях закладу. В оголошенні йдеться про те, що потрібно підтримати “нового лідера” Попсуй та проголосувати за неї на сайті “Нові лідери”.

Якщо вчителі чи батьки дітей не розібралися як голосувати – у приймальні школи їм пропонують допомогу.

Таке ж оголошення висить у вестибюлі школи.

Як стало відомо з освітянських джерел мер Ірпеня Володимир Карплюк особисто наказав освітянам голосувати за Попсуй на сайті “Нові лідери”. Також він наголосив, що оцінка навчального закладу напряму залежатиме від кількості отриманих за Попсуй голосів.

Агітує голосувати за Попсуй й сам Карплюк, він навіть замовив рекламу в соцмережі facebook.

Попсуй у проекті “Нові лідери” вже набрала більше 2-х тисяч голосів. Організатори проекту запідозрили жінку у накрутці голосів і зараз перевіряють чи справді за секретарку ради голосували реальні люди, а не боти.

З проекту вже видалили трьох учасників, одного з яких через несправжні голоси.

Нагадаємо, Попсуй планує відкрити в Ірпені “школу геніїв”, щоправда, невідомо на базі якого освітнього закладу. Усі школи Ірпеня переповнені.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539