Яка премію отримав директор вашої школи?

0

Користувач ресурсу “Доступ до правди” Ганна Бузик поцікавилась у столичних чиновників, які премії отримували вчителі у 2017 році. Виявляється, їх мали лише директори навчальних закладів. Розмір заохочення коливався від 15 тисяч гривень до 75 тисяч гривень. Лідерами по виплатах стали керівники шкіл Шевченківського, Деснянського та Оболонського районів.

Про це йдеться і у презентації Департаменту освіти і науки міста Києва про преміювання керівників навчальних закладів за підсумками 2017 року.

Підстава для виплат заохочень: “зразкова праця та сумлінне виконання посадових обов’язків”, “преміювання до свята Нового року”, “за результати роботи”, “з метою стимулювання професійної діяльності”. Саме такі формулювання можна побачити у наказах місцевих районних адміністрацій.

Дехто з дописувачів припустив, що згадані тисячі гривень директори потім могли розподіляти між членами колективу. Але ми запитали кількох педагогів. Виявилося, напередодні Нового року ніхто з них не отримував премій, а лише на День вчителя та 8 Березня. Їх розмір – значно менший за їх посадовий оклад.

Отже, пропонуємо вивчати суми та шукати номери своїх навчальних закладів.

Голосіївський район

Дарницький район

Дніпровський район

Оболонський район

Печерський район

Подільський район

Святошинський район

Солом’янський район

Шевченківський район

Він цікавий найвищими преміями директорам. Більшість отримали 75 тисяч гривень.

Деснянський район

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539