Мер Ірпеня Карплюк: “Обов’язково повернуся назад у бізнес”

0

Міський голова Володимир Карплюк планує повернутися у бізнес. Про це він заявив у коментарі Громадському руху ЧЕСНО, який поцікавився в політика, чому у нього найнижча зарплата на Київщині з-поміж мерів міст.

Питання оплати праці ДЛЯ СЕБЕ не ставив на перший план для того, щоб уникнути маніпуляцій зі сторони ЗМІ. (На посаду йшов досить забезпеченою людиною). З приводу збитковості… хтось повинен був взятися і задати нову планку рівню управління. Ми з командою це зробили. Після того, як на 100% переконаюся, що повернення до старої системи неможливе – обов`язково повернуся назад в бізнес”, – говорить Карплюк.

Коли саме політик переконається в тому, що він досяг бажаного – він не поточнив. Як і те, чи планує балотуватися в парламент наступного року.

“Теза про те, що Карплюк планує повернутися в бізнес, звучить комічно. Як можна повернутися туди, де ти по суті весь час є? Управління Ірпенем мер перетворив на інструмент власного збагачення. Він керує бюджетом не в інтересах громади, а створює інфраструктуру для родичів та бізнес-партнерів за рахунок публічних фінансів, не звітуючи при цьому ні перед ким. Подивіться, як стрімко забудовується Ірпінь висотками, як виникають нізвідки нові забудовники, які раніше працювали ріелторами в бізнесі Карплюка?” – говорить журналістка Михайлина Скорик, яка мешкає в місті.

“Самі прихильники серед мешканців Ірпеня характеризують Карплюка, як бізнесмена, який “краде, але робить”, а критично настроєні пишуть топ-10 причин, чому не варто в Ірпені купувати квартири. Гадаю, що Карплюк відчуває, що його влада слабне, і буде намагатися максимально укріпити та розширити свій бізнес в Ірпені найближчі 1-2 роки”, – додає Скорик.

Нагадаємо, Володимир Карплюк в політиці протеже екс-регіонала Петра Мельника. Тоді студент Мельника разом з ним відвідував виборну конференцію Партії регіонів.Результат пошуку зображень за запитом "Володимир Карплюк"

Учаснкик руху ЧЕСНО розцінюють партію мера Ірпеня “Нові обличчя” як загрозу для Києва і Київщини. Карплюк є фігурантом антикорцпційних журналістських розслідувань. Йому та його заступникам прокурор Київщини вручив підозри.

Заступники мера Ірпеня стали підписантами договорів з ФОП-ом-покійника, на який перевели бюджетні гроші.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539