Чому Карплюк називає ботами реальних людей?

0

Ірпінець Андрей Полищук їздить роздовбаним забудовниками центром Ірпеня на велосипеді в громадських справах задля збереження зелених зон міста. Але, за версією мера Ірпеня Володимира Карплюка, Поліщук – це бот.

Був період, коли ми спілкувалися з Карплюком, який закінчився тим, що я передбачила дві речі: його погубить його ж інтирганська свита та комунікаційні радники. Бо це ілюзія, що міський голова має молоду прогресивну команду – там павуки в банці, які плетуть павутини інтриг і зжирають самі себе.

Важливо, щоб громада Ірпеня була не такою. Щоб нарешті згуртувалася і об’єдналася навколо побудови міста нашої мрії, справді європейського, зеленого, просторого, комфортного для всіх і з прозорим механізмом прийняття рішень, який не залежатиме ні від депутатів, ні від імені міського голови.

Андрій Поліщук – це вчитель школи №1, який звільнився торік. Нині влада вирішила поділити його колишній кабінет інформатики навпіл, щоб вмістити туди 2 класи одночасно. Бо найстаріша школа міста тріскається від учнів, як і інші наші 5 шкіл.

Поліщук бився за збереження природного заповідника “Криничка” на вулиці Новооскольській, коли забудовники торік вирішили зробити з лісу асфальтопарк. Нині він організовує громадські слухання в тому кутку Ірпеня.

Мер Карплюк підписав уже 2 розпорядження з його іменем як учасника ініціативної групи, він отримує від Поліщука купу документів і запитів, але недолугі комунікатори мера обзивають Андрія ботом.

 

Пост міського голови – свідчення неадекватності, в яку впав Володимир Карплюк, керуючи містом дистанційно через вайбер-групи та скріни від “шпигунів”.

Прикро за цим спостерігати. Але ще прикріше буде, якщо ця неадекватна до ситуації людина продовжуватиме керувати нашим теперішнім і майбутнім замість хоча б раз дотриматися свого слова та чесно піти у бізнес, повернувши Ірпінь громаді. І не приїздити сюди більше ніколи зі своєї Бучі, Польщі, Штатів чи де там він нині осів, залишаючись у своєму прекрасному світі ботів, тролів та фейків, які так цінують і люблять збудований ним “новий Ірпінь”.

PS. І про мову. Тегну ще третього ФБ-персонажа Vladimir Karplyuk – може він пояснить, чому до обрання міським головою нашого міста був Владаміром? Давно цікаво.

Авторка: Михайлина Скорик, мешканка Ірпеня

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539