Як мер Кличко гуляв у парку (ФОТО)

0

З дитячими танцями та кульками мер Києва Віталій Кличко відкрив оновленний парк “Відрадний” у Солом’янському районі столиці.

Вартість робіт – майже 30 мільйонів гривень.

За ці гроші після капремонту у ньому з’явилися нові дитячі майданчики та зони для занять спортом, облаштували нові доріжки, зокрема, унікальна велодоріжка, на якій можна їздити не тільки на велосипедах, а й на роликах та скейтах. А також є сучасне освітлення та нова система поливу.

“Минулого року ми розпочали масштабні ремонтні роботи у столичних парках, аби вони стали сучасними та комфортними зонами відпочинку для киян і гостей міста. Сьогодні, нагадаю, прикладом такого золотого стандарту парків є парк “Наталка” на Оболоні. І ми не збавляємо темпів. Наприкінці травня, до Дня міста, відкрили ще одну зону відпочинку в центрі міста – парк “Володимирська гірка”, – говорить Кличко.

Мешканці району задоволені. Вони постіть фото оновленого парку.

Особливо їм подобається рамка з дрібними краплями води, яка допомагає освіжитися спекотного дня.

А ще захоплює зелений лабіринт. Він – на центральній алеї парку. Його площа 1093 кв. м. Як говорять у “Київзеленбуді”, для його створення використовували 3400 невеличких кущів – блискучого кизильнику.

фото – kiev.klichko.org

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539