Ірпінь: Висотка замість будинку культури

0

На місці будинку культури в Ірпені планують будівництво висотки. За це питання ірпінські депутати голосуватимуть на сесії Ірпінської ради 3 липня.

Міський будинок культури розташований по вулиці 74 Стрілецької дивізії.

Мешканці Ірпеня переконані, що в будинку культури краще зробити центр дитячого розвитку, а не чергову висотку.

“Другий рік Карплюк і депутати ущільнюють незаконними забудовами прилеглу до вокзалу частину східного Ірпеня. Спочатку на парковці звели АТБ, потім затвердили план детальної забудови вулиці Підгірної, яку оформили на начебто екс-волонтера та учасника АТО, а нині хочуть перетворити на висотку приміщення Міського будинку культури”, – розповідає мешканка Ірпеня журналістка Михайлина Скорик.

“Попри те, що старий садочок і маленька школа, які діють в тому районі, переповнені і потребують ремонту. МБК відомий своїм залом і гуртками, там можна зробити дитячий центр, якого бракує Ірпеню, але влада забудовників переслідує лише свої бізнес-інтереси, тому віддає комунальне майно під чергову висотку без парковок та соціальної інфраструктури, які неможливо розмістити на 18 сотках землі”, – додає Скорик.

Користувачі соцмережі facebook вимагатимуть в депутатів скасувати незаконне рішення про зміну цільового призначення земельної ділянки під будинком культури.

Засідання сесії Ірпінської ради відбудеться 3 липня у вівторок о 09:00 годині в залі засідань міської ради.

Фото на кавер: Містоінформ

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539