Голосують не читаючи: В Ірпені проголосували за рівноправ’я мешканців Житомира

0

Депутати Ірпінської ради голосували за рівність жінок та чоловіків Житомира. Це сталося на сесійному засіданні 3 липня, на яке прийшли 23 депутати.

У проекті рішення, який роздали депутатам, йшлося “про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у житті місцевої громади м. Житомира”.

Про це “Громаді Приірпіння” повідомив депутат від “Свободи” Сергій Глиняний.

“За це питання проголосував 21 депутат. Я та мій колега Кухалейшвілі за це питання не голосували, оскільки воно стосується іншого населеного пункту. Депутати довго з нас сміялися й говорили, що “Свобода” проти рівних прав жінок і чоловіків. Сподіваюся, тепер, після голосування, вони так само голосно сміються з себе”, – розповідає як було на сесії Глиняний.

Фото Лаврентія Кухалейшвілі

“Після цього голосування за мешканців Житомира, всі можуть собі уявити як голосує на сесіях прокарплюківська більшість, навіть не читаючи проектів рішень – виключно так, як скаже шеф. Вони не ставлять зайвих питань і не думають про наслідки для громади – це велика біда нинішнього складу ради”, – додає депутат.

Фото на кавер: ІА Погляд

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539