“Самопоміч” звинувачує екс-регіоналку Семко в провалі медреформи

0

“Самопоміч” звинувачує заступницю мера Ірпеня екс-регіоналку Наталію Семко в неналежному виконанні своїх посадових обов’язків.

Про це “Самопоміч” повідомляє на партійному сайті.

Семко звинувачують у тому, що медицина Ірпеня зробила декілька кроків назад, а усі ініціативи медиків саботуються та знищуються свідомо профільним заступником мера Ірпеня Наталією Семко.

“Автономізація закладів первинної медичної допомоги є основним завданням медичної реформи на І півріччя 2018 року і це надважливе завдання, заступник міського голови Семко Н.Г. успішно провалила. Найбільша проблема полягає в тому, що з 1 липня кошти від держави отримають тільки ті заклади, які пройшли цю автономізацію. І заручниками саботажу профільного заступника стануть прості жителі Ірпеня, які потребують медичної допомоги та лікарі”, – повідомляють на сайті “Самопомочі”.

“Надання невідкладної допомоги в нас теж перебуває в плачевному стані. Семко Н.Г. похоронила цілий проект, який розробили фахівці медицини округу та який включав в себе ремонт станції невідкладної медичної допомоги, організації стоянки з навісом для службового транспорту та закупівлі нових медичних автомобілів. Гостро стоїть питання діагностики та візуалізації, точніше її відсутності та неймовірної потреби, особливо при багатопрофільній лікарні, яка приймає ургентних (невідкладних) хворих”, – додають  у партії.

Примітно, що ще кілька років тому “Самопоміч” підтримувала діяльність Семко на посаді заступника з гуманітарних питань і поширювала її пости в соцмережі facebook.

Нагадаємо, нещодавно Семко взяла участь у флеш-мобі й станцювала на снігу босоніж, в надії отримати подарунок від організаторів акції.

Відео під музику Семко виклала на своїй сторінці в соцмережі facebook.

У регіоні Наталію Семко називають “сміттєвою королевою”. Її чоловік Петро Семко є власником сміттєпереробного підприємства МПП “Рада”, про що Семко зазначила в своїй декларації.

До державної служби Наталія Семко працювала в МПП “Рада” Генеральним директором.

Семко була депутаткою Київської обласної ради з 2010 по 2015 роки від Партії регіонів і була членом Партії регіонів. 

У 2015-му році невдало балотувалася до облради від партії “Нові обличчя”. Після провалу на виборах, Карплюк запропонував їй посаду заступника голови.

Під час парламентських виборів у 2012 році проводала агітаційну кампанію на підтримку одіозного Петра Мельника.

Саме Семко відкривала в Коцюбинському, а згодом і в Гостомелі озера, де вміст лактопозитивної палички в кілька разів перевищував норму й водойма, згідно з результатами експертизи СЕС та перевірки прокуратури міста Києва, була непридатною для купання й не мала необхідного пляжного паспорту.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539