Вандали знову зіпсували революційні графіті на Грушевського

0

У Києві на вулиці Грушевського вандали зіпсували відомі графіті часів Революції Гідності – “Ікони революції”. Про це повідомляє кореспондент “Громади Київщини”.

Зауважимо, графіті “Ікони революції” авторства художника Sociopath були частково знищені у вересні 2017 року. Тоді ж київська прокуратура відкрила кримінальне провадження за цим фактом.

Нині зображення революційних українських письменників обписані червоною фарбою з балончика словом “Fake”.

Восени 2017 року “Ікони революції” були відновлені без участі їхнього автора і він сам називає таке відновлення фейковим, тобто несправжнім.

Після відновлення графіті вже псували подібними написами. Автор Sociopath поставився до написів схвально.

“Хтось вирішив в такий спосіб нагадати міністру Нищуку про те, що за свої слова треба відповідати. Я пане міністре, теж нагадаю Вам нашу другу зустріч, коли Ви сказали, що репутація для Вас важлива. Але зараз вона виглядає як стіна на Груші — фейкова, як і вся політика Вашої влади. При нагоді, вітання хайперам, що так славно переживали за долю символів Майдану – прокурору Луценко, прем’єру Гройсману, пану Кириленко і, звісно, головному “революціонеру” Петру Олексійовичу Порошенко. Наразі у мене все. Соціальний художник #Sociopath”, – написав художник на своїй сторінці ФБ, комментуючи відео, де невідомий чоловік розмальовує графіті. 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539