Порошенко, Тимошенко, Бойко – кого підтримує Карплюк в обмін на недоторканість?

0

В Ірпені за півроку до президентських виборів з’явилися борди з політичною рекламою Порошенка та Тимошенко.  

Примітно, що поряд з бордами Петра Порошенка розміщені і борди фігуранта антикорупційних розслідувань екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка, який кинув своїх виборців, щоб податися в народні депутати, аби отримати недоторканість.

Карплюк домовився з обласним штабом БПП про співпрацю, про це писала у своєму блозі на “Українській правді” журналістка Ірина Федорів. Це сталося попри те, що партійці мера Ірпеня з “Нових облич” раніше критикували дії партії влади.

Журналісти припускають, що Карплюк веде перемовини і з БПП і з “Батьківщиною”. Варто зауважити, що борди Тимошенко також висять у Приірпінні.

Саме з Тимошенко Володимир Карплюк відкривав парк “Центральний”.

ФОТО: телеканал 112

І саме на підтримку голови облради від “Батьківщини” Ганни Старикової на сесію, де новостворена депутатська більшість могла переобрати голову, прийшли депутати місцевих рад від “Нових облич”.

Як з’ясувала “Громада Приірпіння”, борди і Тимошенко, і Порошенко розміщені на стендах рекламної агенції “Піар Лайн”, яка пов’язана з екс-мером Ірпеня Володимиром Карплюком. Як відомо, власником компанії “Піар лайн” та кінцевим бенефіціантом є цивільна дружина Карплюка Лариса Карплюк.

“Громада Приірпіння” поцікавилася в агенції “Піар Лайн”, чи це справді їхні борди й отримали позитивну відповідь.

“На остановке автобусной борд (вул. Северинівська, 8 – прим. ред.). Я поняла. Вот та сторона, где Ирпень – она освобождается с… 16 августа и на сентябрь включительно. На 15 дней октября его под социалку уже заняли…2500 грн в месяц его стоимость”, – розповідає працівниця “Піар Лайн” Катерина.

“Левая часть (реклама партії Порошенка – прим. ред.) пока что занята… до конца года. По Гостомельському шоссе – там цена 3500 грн в месяц. но зделаем скидку, если берете на длительній период. У нас печать борда – 350 грн, поклейка – 400 грн, можно разработать макет. Гарантия на поклейку 1 месяц, – наголошує Катерина.

Окрім Ірпеня, політична реклама Порошенка з’явилися в селищі Коцюбинському на бордах депутата Ірпінської ради Богдана Слюсаренка. Примітно, що Слюсаренко критикував публічно партію влади, а після того, як у ЗМІ з’явилася інформація про співпрацю обласного осередку партії з мером Ірпеня, погодився розмістити рекламу Порошенка в себе на борді.

У той же час в комунальній газеті Ірпінської міської ради “Ірпінський вісник” рекламують екс-регіонала, а нині нардепа від “Опозиційного блоку” Юрія Бойка. У 2014 році він також балотувався в президенти.

Карплюк також заручився підтримкою нардепа Сергія Тарути, який є ідейним натхненником партії “Основа”. Він був серед запрошених гостей на відкритті парку на території Будинку письменників в Ірпені.

Тоді на відкриття прийшов і екс-регіонал Петро Мельник, який раніше кілька разів вигравав вибори по 95 округу.

“Карплюк – це протеже колишнього регіонала Петра Мельника. Тому як сумлінний учень Петра Мельника він знає, що розкладати яйця треба в різні кошики. Тому і бачимо, що домовленості ведуться не лише з БПП, а й з Тимошенко, з Тарутою, рекламують Бойка. Для розвитку свого бізнесу Карплюк як головний забудовник буде співпрацювати з усіма, щоб уникнути покарання після вручених йому підозр й отримати недоторканість,” – наголошує журналістка Ірина Федорів.

“А Ірпінь залишиться в ручному управлінні. Злиденна депутатка ІМР Анастасія Попсуй  (яка змінила прізвище на Заблоцька) вже показала свою лояльність і прикувала себе наручниками, виступивши на захист Карплюка. Так вона стала секретарем, а потім і в.о. міського голови. Залишаєтсья сподіватися, що парламент восени підтримає виборчу реформу і мажоритарна система, яка дозволяє скуповувати голоси виборців і перемагати на округах таким як Карплюк, просто відійде в минуле. Саме тому рух ЧЕСНО запрошує всіх на акцію під паламент 6 вересня о 9:00”, – резюмує Федорів.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539