Київські діти купаються в калюжах (відео)

0

Київські діти бавляться в калюжі після дощу поряд із купою щебню. Вони пірнають, сміються, обливають одне одного каламутною водою і жбурляють один в одного шматки асфальту. Таке відео оприлюднила в соцмережах киянка.

“Хто не встиг цього літа поїхати на море – приїздіть на Виноградар”, – пише в соцмережі киянка Лілія Цепун, яка зняла відео, як діти купаються в калюжі біля купи щебню.

Калюжа розлилася за адресою Проспект Правди, 80В. Згідно з сайтом Центрвиборчкому, це 81 виборчий округ, від якого до Київради потрапили два депутати – Олексій Окопний (БПП “Солідарність”) та Юрій Дідовець (ВО “Батьківщина”).

У коментарях думки людей розділилися. Хтось радіє, що діти не сидять за комп’ютером, а хтось наголошує на тому, що вода брудна і таке дозвілля для дітей небезпечне.

Проблема з затопленням вулиць для Києва цього літа виявилася дуже актуальною. На тому ж Виноградарі регулярно заливає міжбудинкові проїзди навіть там, де відремонтоване асфальтове покриття. Це округ депутата Київради від БПП Вадима Сторожукаякий працює заступником директора “Київводоканалу”.

У приймальні депутата Сторожука повідомили, що калюжі утворюються через те, що зливова мережа далі перекопана ремонтниками “Київенерго”. Тож виходить, що вода уходить в трубу, з якої їй нікуди подітися.

Мешканці намагаються вплинути на проблему забитих зливостоків і вкрадених решіток через службу 1551.

Скарги у 1551 приймають, але до виконання може пройти 2 місяці.

Решітку встановили тільки в середині серпня. Проте вона відразу себе виправдала.

Нагадаємо, що в смт Коцюбинське активісти почали давати калюжам і ямам імена місцевих депутатів, які не голосували за бюджет і відповідно, ремонт доріг.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539