Наркомани влаштували притон на дитячому майданчику на Оболоні

0

Мами з малятами щодня знаходять шприци та ампули прямо на дитячому майданчику на Оболоні. Говорять, багато разів зверталися до поліції, але та бездіє.

“Ось таку картину мешканці будинку на Оболонському проспекті, 31 спостерігають щодня! – написала у соціальній мережі місцева мешканка Наталія Колихан. – Все і за будинком, і уздовж нього всіяне шприцами з відкритими голками, прямо біля дитячого майданчику. Колються при дітях, батьки їх женуть, поліцію викликали, але без толку, поки приїдуть – їх вже немає, що робити?”.

“Громаді Київщини” Наталя говорить, що її сусіди щоранку гуляють з собаками і бачать людей, які вживають наркотики – і о 5.30 ранку, і вдень, і після 21.00. «Сидять у кущах по двоє-четверо людей. Я сама кілька разів викликала поліцію, але наряд просто не приїхав”, – додає вона та демонструє фото того, що ці люди залишають після себе.

“Найстрашніше те, що ці шприци бачать діти, які гуляють на майданчику”, – говорить Наталя.

У місцевих жителів вже є й свої версії. Мовляв, за будинком – аптека, що працює цілодобово. Там вони й купують наркотичні речовини.

“Їм дають ампули з ліками, шприци, а ті відразу йдуть за наш будинок, – говорить Наталія. – Сусіди спостерігали саме такий їх маршрут».

Серед іншого можна побачити ампули з написом “налбуфін”. Це рецепторний препарат, опіоїд – за хімічною структурою близький до морфіну.

“Колись в цій аптеці, переді мною стояв наркоман. Мене здивувало, що він, не сказавши фармацевту ні слова, поклав гроші, а вона йому дістала з під прилавка ампулу, і той мовчки пішов. Інші чули, як такі люди говорять кодове слово”, – додає місцева жителька.

“Громада Київщини” написала необхідні інформаційні запити та слідкує за ситуацією.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539