Безвідповідальність рибалок Богуслава: навіщо ламати паркан біля річки, де потонули діти

0

У Богуслав на Київщині рибалки псують паркан біля річки Рось, що має круті схили. Саме у ній у червні цього року втопилося двоє школярів.

Про це пише журналіст Іван Вербицький.

“Нещодавно навпроти місцевого будинку культури сталася страшна трагедія. Втопилося відразу двоє дітей, учнів молодших класів. Один хлопчик поліз по плитах з дуже крутим схилом до річки, посунувся й опинився у воді. Дитина не вміла плавати і допомагати їй кинувся інший хлопчик. Який, подавши руку, теж посунувся у воду. Діти гукали на допомогу, але рибалка, який був неподалік, не прийшов. Нормальних людей поряд не було. Хлопці втопилися”, – говорить він.

З його слів, місцевим активістам вдалося домогтися встановлення металевого паркану навколо водойми. “Через соцмережі небайдужі просили спільноту, щоб ставилася до конструкції бережно», – додає він.

“І ось це “бережно” вчора побачив на власні очі. Паркан проламали вже в кількох місцях. Хто – зрозуміло. Поряд саме стояв чоловік з вудочкою. У нього хобі – ловити тюльку. А що через ті дзюри у паркані до води точно полізуть діти, його не цікавить”, – обурюється Вербицький.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539