У Коцюбинському крадуть квіти з клумб біля пам’ятників

0

15 жовтня невідома жінка вирвала кущ просто біля пам’ятника, який на покрову відкрили волонтери-атовці. Це сталося у досить освітленому місці о 21:00, коли парком Коцюбинського прогулювалися люди.

“Ми працюємо над тим, щоб встановити додаткові камери. Znet погодився допомогти громаді. Поставимо їх так, щоб була більша крупність і злодіїв можна було розпізнати. Мені прикро, що є волонтери, які готові жертвувати квіти селищу і є волонтери, які їх садять, а є ті, хто просто приходить і краде”, – наголошує селищна голова Коцюбинського Ольга Матюшина, яка напередодні Покрови запросила всіх в парк на висадку квітів.

Жінка пішла з вирваним кущем у бік магазинів та приватного сектору.

У соцмережі громада жваво обговорює крадіжку.

Торік волонтер Максим Мєдвєдєв подарував селищу 100 кущів троянд. Їх висадили активісти на клумбах селища. Результат пошуку зображень за запитом "Волонтери Коцюбинське троянди"

Троянди не протрималися і кількох тижнів – їх покрали з клумб невідомі мешканці селища.

“Це все відбувається від безкарності. Знайти б раз того, хто краде і притягнути до відповідальності і зробити відомим на все селище. Але про що говоримо? Якщо у нас не можуть знайти замовника побиття голови ТВК, машини спалили на Покрову поблизу Атланту, крадуть лічильники електроенергії, ріжуть шини і поліція нікого не знаходить. Тут тільки активне суспільство може допомогти. Треба всім разом зараз проглянути всі місця з камерами в тому районі, щоб знайти ту жінку”, – наголошує Ірина Латиш, яка висаджувала торік троянди поблизу України молодої.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539