Нарада в КОДА щодо лімітів на газ та опалювального сезону: хто відповідальний?

0

31 жовтня відбулася чергова нарада в КОДА щодо опалювального сезону в Коцюбинському, на якій були присутні новопризначений голова КОДА Олександр Терещук, коцюбинська селищна голова Ольга Матюшина та самопроголошений секретар Коцюбинської селищної ради Сергій Даніш  і представник ТОВ “Укропт Мастеренерго” Мілюков, представники фінуправління.

За результатами наради Мілюков повідомив, що готовий переуступити борг, що він раніше відмовлявся категорично робити. Поки невідомо, на яких умовах.

Для того щоб зараз включити опалення на Залізничній треба підписати гарантійний лист, і на нього чекають не перший день. Самопроголошений голова Даніш відповів, що може зробити це тільки завтра. Під протокол йому дали доручення зробити це сьогодні”, – говорить Матюшина.

На питання, як людина, яку внесли в реєстр, бачить запуск опалювального сезону  Даніш не відповів.Чому не був за ці три дні жодного разу в НАК “Нафтогаз” відповідь: “Не встиг”.

Але, в цей же день до Коцюбинської селищної ради прибули автоматники, щоб з’ясувати, де подівся журнал реєстрації вхідної кореспонденції та виходу на роботу. В Нафтогаз же часу поїхати не було. Пошук журналу з автоматниками це було питання № 1.

На нараді в ОДА йому порадили наступного разу викликати слідчо-оперативну групу замість автоматників.

Коли ж Даніш сказав, що не можуть проводити фінансові операції, бо головний бухгалтер селищної ради на лікарняному, то Терещук переконливо порадив звільнити її. Можливо новопризначений голова ОДА не знає, що звільняти людину, яка перебуває на лікарняному заборонено законодавством.

Матюшину запросили на нараду та поцікавилися її пропозиціями щодо ситуації по опаленню,

“Навіть попри те, що я не в реєстрі я буду продовжувати робити все можливе, щоб людям дали тепло і готова бути помічною”, – говорить Матюшина.

На відміну від самопроголошеного Даніша, Матюшина дочекалася майже до 9 години вечора, коли буде оформлено протокольне доручення по завершенню наради.

“Дуже дивуюся, що в такий відповідальний час людина, яка незаконно в реєстр внеслася як в.о. голови селища Коцюбинське навіть не дочекалася документу з наради. Я здивована, що в протоколі не відображена готовність ТОВ “Мастер-Енерго” передати борг. Це головне взагалі з того, що проговорювалося, бо саме це блокує підписання договорів з “Нафтогазом”. Більше того, мене дивує, що в протоколі я фігурую як голова селища Коцюбинське, а Даніш як в.о. або секретар ради. Хтось взагалі в людини посвідчення секретаря перевіряв? Те, що Данішу сказали сьогодні підписати гарантійний лист по Залізничній взагалі в протоколі не відображено”, – коментує Матюшина.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539