Екс-секретар Карплюка Денисенко більше не працює заступником голови ОДА

0

Депутат Ірпінської ради від “Нових облич” Юрій Денисенко більше не працює заступником голови Київської облдержадміністрації. Про це він повідомив журналістам Громадського руху ЧЕСНО 14 листопада, заявивши, що більше не є профільним заступником голови КОДА.

Його прізвище відсутнє на офіційній сторінці сайту КОДА в списку заступників екс-міліціянта та не долюстрованого Олександра Терещука.

Судячи зі списку керівництва КОДА місце Денисенка вакантне.

У приймальні Терещука телефоном журналістам повідомили, що Денисенко не працює в КОДА з того часу як президент призначив нового голову замість Олександра Горгана.

Як відомо, Денисенко у вересні 2017 року нібито виграв конкурс на посаду заступника голови КОДА. Про його перемогу активісти та журналісти Приірпіння знали за тиждень до проведення конкурсу. Про це пише журналістка Ірина Федорів у своєму блозі й вважає, що результати конкурсу були підтасовані.

Задля роботи в КОДА Денисенко звільнився з посади секретаря Ірпінської ради.

Відомо, що з обов’язками секретаря ради Денисенко не справлявля, він не надавав відповіді на офіційні звернення та інформаційні запити як громадян так і депутатів, просто ігноруючи їх. Через це на Денисенка було складено протокол про адміністративне правопорушення. Зокрема, мова йде про порушення секретарем ради прав громадян на доступ до інформації.

Місце Денисенка в Ірпінській раді зайняла депутатка Анастасія Попсуй (яка змінила прізвище на Заблоцька), яка стала секретарем ради, а після відставки Володимира Карплюка стала в.о. Ірпінського міського голови.

Наразі Денисенко лишається депутатом Ірпінської ради від “Нових облич”.

Редакція “Громади Приірпіння” намагалася уточнити в Денисенка, де він зараз працює і чи буде він претендувати на крісло секретаря Ірпінської міської ради знову,  але на телефонні дзвінки депутат Ірпінської ради не відповідає.

Нагадаємо, колишня заступниця Карплюка екс-регіоналка Наталія Семко, без конкурсу призначена керуючою справами обласної ради.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539