Ірпінська рада барикадується перед розглядом Генплану

0

Під’їзди до Ірпінської ради заблоковані. Про це в соцмережі повідомила місцева мешканка і журналістка Михайлина Скорик. 19 грудня до Дня Святого Миколая депутати на сесії ради мають прийняти в Ірпені Генплан, проти якого виступають активісти. Вони переконані, що це генплан – вирок для регіону і тотальна забудова зелених зон.

“Дві доби до прийняття нового генплану забудовників в Ірпені. До міської ради перекрито всі під’їзди. Вгадайте з трьох разів, чим прикриваються? Так, саме Миколаєм і ялинкою. Mustafa Nayyem ці ґрати виставила КП “Муніципальна Варта” Ірпінської Міської Ради або ж ГО Муніципальна варта – ніхто ніколи не знає, котра з них. Здається, на 19 грудня в Ірпені не завадило б кілька хоробрих депутатів з Верховної Ради. Єгор Соболєв, може зможеш?” – пише Скорик.

Користувачі соцмереж пишуть про те, що можуть бути тітушки

Перед сесією виборці вручили депутатам доручення виборців з вимогою не голосувати.

Слухання, які провели в Ірпені щодо генплану, були проведені для годиться. На сайті ради був оприлюднений генплан, спсаний з генплану Очакова. Згідно з документом, який підтримали люди, наближені до екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка, Ірпінь має вихід до моря.

Як з’ясували журналісти, Карплюк, який до цього був прописаний в Бучі, перепрописався в Ірпені. На слуханнях його ніхто не обирав – він сам вирішив головувати при тому, що вже не є представником громади Ірпеня після того, як склав мандат міського голови.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539