На Йорданському озері на Оболоні помітили екскаватори (ФОТО)

0

Оболонці, помітивши техніку на озері Йорданському захвилювалися. “А що екскаватори роблять на Йорданському? Чистять сподіваюсь?”, – написав киянин Олександр Мазуркевич.

“Сказали, буде дерев’яний пандус для людей, на Водохреща. Може поставлять “тимчасову” церква … Ваші думки ? Поруч, метрів 50, пляж … Не глибоко, пісок … Ще в іншому кінці озера пляж, теж пісок і не глибоко”, – запитує Андрій Стогній.

Як відомо, Йорданське озеро на Оболоні – одна з гарячих точок на мапі Києва. Час від часу виникають розмови та навіть конкретні проекти, спрямовані на будівництво багатоповерхівок впритул до озера.

“За допомогою КП Плесо дуже швидко робимо нову та водночас найбільш історичну локацію для офіційного святкування Водохреща на нашому Йордані”, – пояснює активістка Анабелла Моріна.

Вона демонструє фото, на яких зафіксовані екскаватори у роботі.

“Техніка на озері – це зовсім не зрада, а перемога. Вона робить безпечний спуск до води з дерева. В нас будуть дуже поважні гості, освячуватимуть воду”, – додає Моріна.

Обіцяє, що на березі під час святкування можна пригоститися чаєм та кулішем.

“Будуть зимові розваги для дітей та справжній дух Водохреща, який можливо відчути лише занурившись у води першохрестительки киян – Почайни – озера Йордан”, – говорить активістка.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539