Скандальний ДПТ Оболоні розглянуть на сесії Київради у четвер

0

Завтра, 31 січня 2019 року, на сесію Київради виноситься питання детального плану території Оболонського району. Про це говорять місцеві жителі, які виступають проти його ухвалення.

“І це незважаючи на те, що постійна комісія Київради з питань дотримання законності, правопорядку та запобігання корупції звернулася до Департамент захисту економіки нацполіції з проханням перевірити факти та за наявності ознак злочину внести відомості в ЄРДР. Допоки не буде результатів, рекомендувала Кличку утриматись від включення до порядку денного сесії Київради”, – говорить жителька Оболоні Тетяна Кірічук.

Читати також: Як БПП та “Батьківщина” виправдовують ДПТ Оболоні, з яким не згодна громадськість

Напередодні, 29 січня, під стінами прокуратури міста Києва навіть відбувся мітинг жителів мікрорайону № 9. Люди наполягають, що попри активний супротив громади земельна комісія схвалила детальний план території в межах вулиці Північна, Оболонського проспекту, вулиці Приречній, проспекту Героїв Сталінграду та вулиці Маршала Маліновського, але не врахувала жодну із 250 поданих громадою поправок. Серед них і щодо будівництва на місці спорткомплексу “Акваріум”.

Читати також: “Акваріум” розбрату: чому мешканці Оболоні проти будівництва ЖК

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539