У лісі під Києвом випала річна норма… яблук

0

Незвичну знахідку виявили лісники в сьомому кварталі Київського лісництва поряд із Гостомельською трасою. Поміж сосен на галявині лежала величезна купа яблук. Про це повідомляє Святошинське лісопаркове господарство на своїй сторінці в Фейсбук.

“Гостомельська траса – це магічне місце, доки по всій Україні пройшов сніг, там випала річна норма яблук. Цю незвичайну знахідку лісівники виявили в сьомому кварталі Київського лісництва і, звісно, в той же день місце було прибрано”, – пишуть у лісництві і запитують читачів, що б вони зробили із такою кількістю яблук.

Фото: Святошинське ЛПГ

Користувачі соцмереж поцікавилися, чи не можна було лишити яблука для диких звірів, або завезти їх у зоопарк.

Фото: Святошинське ЛПГ

Проте у Святошинському ЛПГ відповіли, що яблука були зіпсовані й не годяться для годування тварин. Тому їх використали як добрива для лісу, загорнувши трактором.

Фото: Святошинське ЛПГ

Нагадаємо, що трапляються випадки, коли незібрані яблука бродять, ії наїдаються тварини і п’яніють. Зокрема в 2011 році у Швеції в Гетеборзі п’яний лось, який наївся підброджених яблук, застряг у дереві.

Нагадаємо також, Святошинське ЛПГ провело тренінг-екскурсію для місцевих жителів, як відрізнити санітарну рубку від браконьєрської.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539