Влада Карплюка – гомофоби: проведення ЛГБТ прайду 14 лютого приписали опонентам

0

На Facebook-сторінці Ірпінської міської ради з’явився лист нібито від колишнього соратника Володимира Карплюка – Олексія Зіневича. В листі від його імені просять провести ЛГБ-мітинг “Ірпінь-Прайд”.

Цей лист з’явився за кілька годин після того, як активісти оголосили збір на поймі, де незаконно видобувають торф і готують землю під забудову.

“Я дуже прошу правозахисників та іноземні посольства звернути на це увагу. Насправді, це гомофобне цькування політичних опонентів, яке базується на гомофобних настроях населення малих містечок України. У цьому випадку йдеться про місцевого бізнесмена Oleksii Zinevych та директора Погляд Приірпіння – інформаційна агенція, колишнього зав.відділом освіти Ярослава Маляренка”, – наголошує місцева мешканка та журналістка Михайлина Скорик.

“Я витрачу час і опишу найближчими днями всі нюанси цієї технології, яка, переключаючи увагу з реальних проблем міста, підбурює людей обговорювати сексуальну орієнтацію – і тут немає значення, вигадану, чи справжню”, – додає журналістка, яка затежила посольства.

А ось реакція ірпінців на такий фейк від влади Ірпеня.

“Це відбувається не вперше. В день, коли Карплюк оголосив під прокуратурою про те, що оголошує безстрокове пікетування і буде жити в наметі під прокуратурою – він не був в наметі жодної години. Поїхав просто додому. Для того, щоб відвернути увагу від того, що слова не дотримав – його медійники запустили тоді качку, що помер Петро Мельник. Тепер це повідомлення з’явилося в акурат після того, як активісти оголосили збір на поймі, де незаконно доувають торф. Яку владу обрали і який рівень моралі в цієї влади – хай кожен оцінить сам”, – наголошує журналістка Ірина Федорів, яка мешкає в селищі Коцюбинське, де владу захопили партійні соратники Карплюка.

Нагадаємо, раніше Володимир Карплюк на посаді міського голови під час інтерв’ю руху ЧЕСНО зауважив, що в нього є інформація про те, що журналіст гомосексуаліст. Після цього мешканці Ірпеня назвали його дрімучим гомофобом.

В цей час точаться протистояння в місті між активістами і провладними забудовниками щодо пойми, яку штучно намагаються осушити щоб забудувати і де зараз незаконно видобувають торф.

Місцева влада в особі в.о. міського голови Анастасії Попсуй, яка змінила прізвище на Заблоцька і яка отримала повноваження мера Ірпеня у зв’язку з тим, що Володимир Карплюк наприкінці літа 2018 року подав у відставку, бездіє щоб уникнути екологічної катастрофи.

Верховна Рада зволікає із призначенням виборів мера Ірпеня, Українки, Боровій та інших населених пунктах Київщини

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539