До “свободівця” Кошулинського на зустріч прийшов мер Бучі екс-регіонал

0

12 лютого в Бучанському будинку культури відбулася зустріч кандидата в президенти від “Свободи” Руслана Кошулинського з виборцями.

Під час моніторингу агіт турів кандидатів у президенти рух ЧЕСНО відзначив, що Кошулинський 12 січня побував в Ірпені.

Поки Кошулинський єдиний кандидат, який особисто представив свою програму у Приірпінні. Від кандидата у президенти Анатолія Гриценка приїздив нардеп Віктор Чумак, який представив як свого соратника екс-депутата Ірпінської ради від “Нових облич” Святослава Куценка.

На зустріч, окрім активістів та депутатів “свободівців” Бучанської та Ірпінської рад прийшов мер Бучі Анатолій Федорук, якого судять за розкрадання земель державного лісового фонду в особливо великих розмірах.

За словами активістки з Коцюбинського Світлани Матушко, Федорук уважно слухав Кошулинського але так і не поставив йому жодних запитань протягом усього виступу.

“Він прийшов з самого початку, сказав, що Кошулинський йому сподобався. Але не поточнив, чи буде за нього голосувати. Також запевнив, що не буде іти в нардепи по 95-му округу, тому що, очевидно, не хоче переходити дорогу своєму куму Карплюку, який, за його словами, бігає до БПП”, – розповідає Мутушко.

У коментарі активістам Федорук зазначив, що у виступі Кошулинського йому сподобалося те, що кандидат іде зі своєю програмою, приїздить у такі віддалені куточки України як Буча та не критикує опонентів.

Як відомо, Федорук також був присутній на зустрічі з громадою Київщини, яку проводив обласний осередок партії БПП, на якій обговорювали підтримку Петра Порошенка на виборах. Разом з Федоруком на цьому заході був присутній і його кум екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк.

Нагадаємо, саме дупетати партії “Свобода” в Бучанській раді найбільше критикують діяльність екс-регіонала Федорука та його команди. Зокрема, це стосується незаконного виділення землі в межах лісового фонду та дозволів на багатоповерхове будівництво в лісі.

Рух ЧЕСНО оприлюднив інформацію, з ким домовилися БПП щодо мажоритарних округів на парламентські вибори. Громадські організації вимагають від парламентарів провести виборчу реформу, щоб по мажоритарних округах до ВРУ не заходили фігуранти антикорупційних розслідувань, яким є Карплюк.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539