Представник президента на Київщині зайнявся ремонтом комп’ютера

0

У місті Сквира відбулась виїзна нарада під головуванням очільника Київської облдержадміністрації Олександра Терещука, якого влада врятувала від люстрації.

8 лютого без попередження очільник ОДА відвідав місцеву лікарню, дитсадок та аптеку щоб переконатись, чи є в наявності безкоштовні медикаменти по програмі “Доступні ліки”, про що повідомив на своїй сторінці фейсбуку.

Виявилось, що ліки є, але пацієнти не можуть їх отримати три тиждня через те, що не працює комп’ютер (який саме і де в повідомленні не зазначається). Аналогічне повідомлення розміщене на офіційному сайті КОДА.

Представник президента дав термінове доручення замінити комп’ютер, йдеться у повідомленні. Наступного дня на своїй сторінці Олександр Терещук прозвітував про те, що все працює і сам дивується, чого голова ОДА займається такими питаннями.

Цікаво, що схвально оцінив виконану роботу щодо ремонту комп’ютера генеральний прокурор Юрій Луценко.

“Доступні ліки” відпускаються аптеками, які уклали з органами місцевої влади відповідні договори. Ідентифікувати таку аптеку можна за допомогою спеціальної наліпки “Доступні ліки”. За справність оргтехніки відповідно несе відповідальність власник аптеки, Сквирська міська рада ( в данному випадку) має контролювати реалізацію державної програми “Доступні ліки”.

Наступну виїздну відкриту зустріч Олександр Терещук планує провести в м.Узин 14 лютого.Ф

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539