Love is: коцюбинці просять селище приєднати до Києва

0

У соцмережі мешканці селища до Дня святого Валентина вирішили нагадати парламентарям про приєднання до Києва. Місцева журналістка і мешканка селища запостила валентинку від мешканців і затежила народних депутатів, які, за законом, мають приймати рішення про зміну меж столиці після подання Київради.

Як відомо, Київрада вже проголосувала. Депутати столиці підтримали це ріщення майже одноголосно.

Пост з Love is набрав майже 200 лайків.

Мешканці просять в коментарях не зволікати, оскільки в селищі цю тему обговорюють давно.

Нагадаємо, 3 березня 2018 року відбулися громадські слухання. 61 % коцюбинців, які взяли участь в голосуванні, висловилися за приєднання до міста Києва.

27 вересня Київрада проголосувала за те, щоб звернутися до парламенту щодо цього питання. Рішення підтримали мали майже одноголосно.

Активісти зібрали понад 2300 підписів з вимогою до комітетсу з питань місцевого самоврядування розглянути це питання і не зволікати.

У 2018 році мешканці селища скасували у найвищій судовій інстанції рішення Коцюбинської ради, яким громаду незаконно приєднали до Ірпеня, ініціювавши фейкові громадські слухання.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539