У Києві вітер зірвав дах із будинку (фото)

0

У Києві на вулиці Лисенка сильний вітер зірвав із будинку шматок даху і кинув на дорогу. Про це написав на своїй сторінці в Фейсбук народний депутат Андрій Іллєнко.

“Київ. Вулиця Лисенка. Щойно вітер зірвав дах з будинку. Будьте обережні!” – написав нардеп.

На світлині з іншого ракурсу видно, що постраждала автівка, припаркована на вулиці.

“Цей сильнющий вітер завтра стихне. Але поки що сьогодні, у понеділок, стережіться штормових його поривів. Бо може так рвонути миттєво та несподівано, що й дерево рвоне з коренем. Тому будьте особливо уважними та обережними. Завтра, 12 березня, вітер очікується північно-західного напрямку, 5-12 метрів за секунду”, – пише метеорологиня Наталка Діденко.


“У (Біличанському – прим. ред.) лісі сухостій падає як горох, я 40 хв. каталася, чула як впало 3 і один бачила. Хто йде з Лавіни обирайте інший шлях, там повно сухостою”, – пише депутат Коцюбинської селищної ради Олександра Куцан.

У Коцюбинському з нового житлового комплексу “Атлант” вітер зриває елементи утеплення, які летять вниз на припарковані автівки.

Зауважимо, шквальний вітер у Києві зриває білборди з політичною рекламою.

Tagged with: ,

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539