Перевзулись двічі – ледь не пішли босі: депутати “Батьківщини” і Зе!наліпки

0

Депутатка Київради від “Батьківщини” Тетяна Меліхова, яка вранці Громадському руху ЧЕСНО стверджувала, що наліпка за Зеленського на її телефоні означає її особисту підтримку, невдовзі написала пост на своїй сторінці у Facebook.

У цьому дописі “батьківщинівка” натякає, ніби не одразу помітила наліпку на своєму телефоні та що начебто це був “чийсь невдалий жарт”.

Видно, що під час телефонних розмов у Київраді депутатка ховала наліпку, прикриваючи її рукою.

Маскувати наліпку Меліховій допомагала зачіска.

Але наліпка таки потрапила в об’єктив.

Не помітити її навіть самій Меліховій було б складно, бо депутатка поклала телефон на стіл догори наліпкою, й на фото, яке вдалося зробити Руху ЧЕСНО, видно, що вона сидить на своєму місці.

Після цього журналіст Руху ЧЕСНО підійшов до депутатки та запитав про наліпку.

Тетяна Меліхова заявила, що вона означає її особисту позицію й підтримку кандидата Зеленського, незважаючи на позицію Юлії Тимошенко, яка заявила, що не підтримує жодного кандидата.

Дехто з її колег з фракції одразу дістали свої телефони й показали наліпки на камеру.

Тож навряд можна казати про те, що вони не бачили, як наліпки опинилися на їхніх смартфонах.

Нагадаємо, що Тетяна Меліхова є довіреною особою Юлії Тимошенко на президентських виборах і супроводжувала її на деяких мітингах-зустрічах з виборцями.

Лідерка ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко, яка потрапила до трійки лідерів президентських перегонів 2019 року, заявила, що не братиме на себе відповідальності й не даватиме порад, кого з кандидатів варто підтримати у другому турі.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539