Колеги пов’язують убивство депутата Фастівської райради з його професійною діяльністю

0

Громадський рух ЧЕСНО інформує,що 15 квітня невідомий убив депутата Фастівської райради з фракції “Народний рух”, члена земельної комісії Олега Коломійця. Про це повідомили в Нацполіції Київщини.

Працівники ради, з якими вдалося сконтактувати Руху ЧЕСНО, подробиць не знають.

“Та ми й самі тільки з чуток знаємо, що наче вбили депутата. Коментувати нема кому. Голова в Київ поїхав, а заступник – на лікарняному”, – каже секретар голови райради.

За кілька годин по тому в день убивства на сайті ради з’явився некролог.

Натисніть, щоб збільшити

Коломієць був керівником одного з фермерських господарств – СФГ “Тризуб”.

Руху ЧЕСНО таки вдалося взяти коментар у заступника голови Фастівської районної ради Володимира Куценка.

“У нього було багато роботи й багато конфліктів. Не думаю, що вбивство пов’язане з його депутатською діяльністю, скоріше з професійною. Він аграрій. Як депутат він добре працював, на всіх комісіях та сесіях був присутній”, – розповідає він.

Зазначимо, що на сайті судової влади міститься інформація про численні судові провадження стосовно оренди земельних ділянок, у яких позивачем є СФГ “Тризуб”.

Натисніть, щоб збільшити

Нацполіція також не виключає, що вбивство сталося саме через професійну діяльність Коломійця.

“Окрім того, що він депутат, він ще й в аграрному бізнесі задіяний, тому чи це політична, чи бізнесова структура, у якій він працював, причетна до загибелі, ми поки що однозначно сказати не можемо. Створено слідчо-оперативну групу, яка з’ясовує обставини останніх годин його життя. Також будемо спілкуватись із близькими та колегами, щоб з’ясувати, чому сталося вбивство та хто його вбив”, – коментує Руху ЧЕСНО керівник прес-служби Нацполіції в Київській області Микола Жукович.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження та тривають оперативно-розшукові заходи з визначення осіб, причетних до цього злочину. Слідчі розглядають різні версії вбивства.
Нагадаємо, що раніше Громадський рух ЧЕСНО проаналізував декларації депутатів Фастівської районної ради.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539