Державіаслужба судиться з Коцюбинським через висотки ЖК “Атланту”

0

17 червня відбудеться судове засіданя у Київському окружному адміністративному суді. Державна авіаційна служба України подала позов до суду на Коцюбинську селищну раду та забудовника “Атлант”. Вони вимагають скасувати дозволи на виконання будівельних робіт.

Ще за часів головування екс-регіонала Вадима Садовського депутати Коцюбинської селищної ради майже одноголосно (1 голоси проти)у 2014 році вирішили віддати промзону селища, яку Садовські перепродали “Атланту” під забудову без належного розвитку інфраструктури селища. Забудовник вже звів і заселив не один 22-поверховий будинок.

Але різке зростання кількості населення при недостатній кількості садків, шкіл та недостатній пропускній спроможності виїзних доріг з селища, як виявилося, не єдина проблема.

У системі “Судової влади в Україні” йдеться про те, що до справи долучена третьою особою Служба безпеки України, Мінстерство оборони, Держпідприємтсво з обслуговування повітряного руху, ДП “Антонов” та Ірпінська міська рада.

У позовній вимозі йдеться про вимогу скасувати дозвіл на виконання будівельних робіт для “Атланту”.

Нагадаємо, що самопроголошений голова Сергій Даніш програв у квітні 2019 року суд щодо пайової участі “Аверс-Сіті”, яка мала надійти в бюджет селища.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539