Як піарні парки від кандидата Карплюка змив перший же дощ

0

Кандидат в нардепи по 95 округу Володимир Карплюк піариться у звичний для себе спосіб – гречкосійством. У Вишневому вирішив зробити фотозону для своєї кампанії – черговий парк.

Пощастило мешканцям міста, за чиї голоси бореться Карплюк, що дощ пройшов парком ДО виборів, а не після. Мешканці Вишневого в шоці від того, що дощ змив все, на фоні чого фотографувався фігурант антикорупційних розслідувань Карплюк.

У самому Ірпені ситуація не краща. Там залило лавки у парку так, що їх ледь видно.

Це все тому, що парки робляться нашвидкоруч для піару. Проектів ніхто в очі не бачив, як і прізвищ цих геніальних проектантів.

Ірпінський парк гатили швидкими темпами до дня міста. Стандартно без зливостоків. Вкатали все в плитку, на якій можна відмити гроші. Воді нема куди йти і вона шукає собі шлях. Може затопити лавки, а може затопити і переходи.

На відео бідака не розрахував і пішов підземним переходом. Впав так, що закрило з головою.

Напис на вході в перехід яскраво підкреслює, де все відбувається. Це славетне місто Ірпінь.

Карплюк, який господарював в місті 5 років, не журиться ніколи. Каже, що після кожного дощу виходить сонце. І постить людям фоточки з фігурами в парку.

Тільки він Вам ніколи не скаже, що з височезних колон у стилі жлоб-арту, не так давно гепнувся піаніст. І він запросто міг впасти чиїйсь дитині на голову.

Дощ до падіння піаніста – ні до чого. Це просто яскравий приклад “господарських” якостей Карплюка і його команди, які тільки й те всіють робити, що освоювати наші ліси під забудови і бюждетні гроші під проекти, які дозволяють намивати гроші.

Тільки раніше, Карплюку і його команді дуже щастило. Все руйнувалося не ДО, а вже ПІСЛЯ виборів. Ось так перед місцевими виборами в Коцюбинському прискореними темпами робили вул. Залізничну. Всі розуміли, що партія, яка має 0 грн на рахунку не може фінансувати роботи. Але робітники носили футболки “Нових облич”.

Після першого ж дощу, який пройшов ПІСЛЯ виборів, місцеві охрестили вул. Залізничну бульваром ГО_НдОльєрів (ГО НО = громадська організація “Нові обличчя”). Вода, коли дощ, лиється на Залізничній так, що можна плавати на гондолах.

Аби пройти свіжовимощену плитку – треба було мостити піддони.

Лише у 2019 році громада з’ясувала, що те, що піарилося під лого “Нових облич”, насправді було зроблено за кошти бюджету. Мільйони пішли на такий низькопробний піар, який не витримує дощу ні в 2016, ні в 2017, ні в 2018, ні в 2019.

Ось ще один сквер в Коцюбинському – пару метрів плитки і одна ялинка за 900 000. Зливостоків нема.

Зараз ремонт дороги у селищі, де владу захопили “Нові обличчя”, теж без зливостоків. Люди шоковані. Бракує гондол.

Безрукість у господарстві Приірпіння всі 5 років, які Карплюк був при владі. Гроші з бюджету виводилися навіть на ФОП-а-мерця. Зелені зони забудовувалися, а бутафорні парки робили нашвидкоруч виключно для того, щоб продати квартири в місті, де нема достатньої кількості садків, шкіл, а в заторах до Києва на роботу терба стояти і стояти.

Зате реклама агітаційна, що Карплюк – господарник.

Ну, який господарник, ті, хто мешкають в регіоні, знають не на словах. На фото ж чітко видно всі результати.

А тих активістів, які виступають проти дерибану зелених зон б’ють і їм палять машини.


Чи хочете Ви, щоб ми ще 5 років так жили і дали політику, який не перший рік прогулює тюрму – недоторканість? Вирішувати Вам дуже скоро. 21 липня.
Авторка: Ірина Федорів, блогерка “Української правди”

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539