Щербина заробив на кампанії Карплюка майже півмільйона гривень

0

Петро Щербина числився заступником голови партії “Нові обличчя“, яку очолює фігурант антикорупціних розслідувань Володимир Карплюк.

Як з’ясувалося, Петро Щербина станом на 11 липня не пеперахував на кампанію очільника своєї партії, який є кандидатом по 95 округу, жодної гривні, але сам встиг отримати з рахунків кандидата майже півмільйона гривень.

Проміжний звіт кандидата Володимира Карплюка, який вдалося отримати в ОВК, не є остаточним. Відповідно можливі ще перерахунки коштів Щербині.

Ось документальне підтвердження таких транзакцій – фото з паперового звіту.

“Звіт кандидата Карплюка показує, що ніхто з його оточення і партійців не готовий в нього інвестувати. Дають гроші практично забудовники і я так розумію під конкретні зобов’язання. А соратники Карплюка вміють лише заробляти на цьому. Не будуть вони так як ми тут в Коцюбинському, безкоштовно носити газети про свого кандидата, не будуть  просто так брати участь в агітаційній кампанії. Якщо ти в команді – маєш вірити в те, що робиш. Ніякої партії у них нема. Партія це про програми і ідеологію, а не про купи-продай, а “Нові обличчя” – це просто обгортка, яка не спромоглася піти на парламентські вибори зі списком кандидатів. Просто голова партії шукає собі недоторканість і не здатний формувати політику держави й писати якісні законопроекти”, – говорить Олена Сокотюк, очільниця депутатської групи “Приватний сектор” у смт Коцюбинське.

Нагадаємо, рух ЧЕСНО повідомляв про те, що у Карплюка найдорожча кампанія в Україні з-поміж мажоритарників за кількістю телереклами. Кандидат вже витратив 9 млн грн. Донорами Карплюка виявилися 100 % забудовники або працівники фірм-забудвоників.

Фото на кавер: з Facebook Петра Щербини

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539