Пригоди депутата з Коцюбинського Єременка в Одесі

0

Активісти з Одеси надіслали “Громаді Приірпіння” відео та світлини з акції “Руху нових сил” Михаіла Саакашвілі. На ній помітили депутата Коцюбинської селищної ради Миколу Єременка, який проходить у справі щодо хабарництва. Разом з ним був ще один фігурант цієї справи – мешканець Ірпеня Євген Мельничук.

Акція була 18 липня і називалася “Одеса: народ проти мафії”. Відеозапис, де з-поміж учасників помітили двох мешканців Приірпіння, можна переглянути на сторінці Саакашвілі.

Зауважимо, що і Єременко, і Мельничук подали нульові декларації.

“Громада Приірпіння” вже оприлюднювала аудіо, де Єременко розповідав, що екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк, який програв парламентські вибори у 95 окрузі, пропонував йому 20 000 доларів за переворот у селищі Коцюбинське – усунення обраної громадою Ольги Матюшиної з посади у березні 2018 року.

Під час того відеозапису, Мельничук під час розмови, яка записана на аудіо, зауважив, що мали бути гроші для зняття Матюшиної з реєстру, аби заплатити реєстратору за неправомірні дії.

Станом на зараз у селищі Коцюбинське в реєстрі занчиться в о селищного голови Сергій Даніш, який став третім самопроголошеним головою. Бюджет селища виведений частково через УЖКГ “Біличі” на ТОВ “Мастер-Енерго” – кампанію, яка неправомірно намагалася заволодіти котельнями селища і разом з владою Ірпеня виморожувала людей.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539