Олексюк після програшу Карплюка обіцяє його “рвати”

0

Секретар Бучанської ради Василь Олексюк, який в раду потрапив як перший номер у списку партії Володимира Карплюка “Нові обличчя”, після виборів обіцяє “рвати” лідера своєї партії та посилає його на “х…”.

Таку риторику Олексюка можна побачити в коментарях під постом кандидата в нардепи Карплюка, де він визнає свою поразку.

“Ми все одно з тобою зустрінемося! Буду рвать тебе, чума, сколько будет сил! До встречи, безбожник!”, – пише Олексюк Карплюку.

Як відомо, Карплюк зрікся свого кума екс-регіонала Анатолія Федорука.

Під час цієї передвиборної кампанії Федорук агітував проти Карплюка.

Олексюк відреагував на повідомлення про Карплюка й під постом депутата від “Нових облич” Ірпінської ради забудовника Андрія Страховського, який написав, що хоча Карплюк і програв, Ірпінь за нього.

“Это мой лучший День, вечер и ночь!!!! Все по заслугам! Благодарение, всегда приветствуется! Пошел на х…!”, – пише Олексюк під постом Страховського про Карплюка.

Як відомо, Олексюк, якого, разом з мером Бучі Анатолієм Федоруком судять за розкрадання лісу в особливо великих розмірах, також хотів отримати депутатський мандат та недоторканість. Він балотувався як самовисуванець по сусідньому 96-му округу, до якого входить місто Буча.

Олексюк у своїй агітації використовував стилістику, слогани та кольори партії “Слуга народу”, за що на нього поскаржилися партійці.

Після цього Олексюк зняв свою кандидатуру з виборів на користь кандидатки від партії “Слуга народу” Ольги Василевської Смаглюк. Це сталося не дивлячись на те, що він запевняв журналістів у тому, що зніматися ні на чию користь не збирається.

Бучанці вже давно не вірять обіцянкам Олексюка.

Раніше Олексюк уже обіцяв податися служити в “Айдар”, але не склалося. Тоді бучанці припустили, що посадовець просто перебрав зайвого.

2015-го Олексюк погрожував мешканцям Бучі фізичним насильством у приміщенні Бучанської міськради. Поведінку депутата навіть розглядали на засіданні комісії з депутатської етики, але для ухвалення рішення не було кворуму.

2016 року меру Бучі, екс-регіоналу Анатолію Федоруку та Олексюку обрали як запобіжний захід домашній арешт та усунули з посади через підозру в розкраданні лісу.

Кум Федорука – тогочасний мер Ірпеня Володимир Карплюк – не знайшов часу підтримати колегу. Олексюк написав тоді Карплюку в соцмережі: “Подавишся, тварь!” Події, які сталися в Печерському суді, були в той час, коли Карплюк святкував День Ірпеня.

Після образ на адресу голови партії в Карплюка справді заговорили про відкликання Олексюка з депутатів Бучанської ради, однак за півроку після своїх висловлювань Олексюк перепросив Карплюка й залишився в раді.

Нагадаємо, фігурант антикорупціних розслідувань Володимир Карплюк програв вибори. Свою поразку він визнав близько 3:00, про що написав у соцмережі.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539