Що робив Плешко з Попсуй у Лейпцигу і чим їм допомогла їхня молодість і англійська?

0

7 жовтня в.о. мера Ірпеня Анастасія Попсуй та депутат Ірпіснької міської ради Максим Плешко прилетіли з Німеччини. Рйес Лейпциг-Київ приземлився о 6:00.

“Очевидці розказують, що вся ірпінська група дуже поспішала додому, тож і на посадку, і по прильоті бігла попереду інших пасажирів”, – каже мешканка Ірпеня і журналістка Михайлина Скорик.

На фото, яке вдалося очевидцям зробити в аеропорті, видно, що разом із Попсуй (змінила прізвище на Заблоцька) та Плешко є ще дві жінки.

Журналістка Скорик подала запити, аби з’яувати, чи було це відрядження коштом платників податків.

8 жовтня на своїй сторінці Плешко написав, що вони всі разом їздли у місто-побратим до Німеччини. Похвалив свою молодість та знання англійської мови.

Зауважимо, що Попсуй, до того як стати секретаркою Ірпінської міської ради і в.о. голови Ірпеня була депутаткою-злиднем. Але при цьому їй вдалося купити за безцін дорогу іномарку.

Під час аналізу декларації Плешка за 2016 рік рух ЧЕСНО з’ясував, що він теж був злиднем. Пізніше він знявся в програмі “Кандидат”, де заявив, що він не дурник.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539