Ню-атака: хто розвісив у Гостомелі оголені фото Дудник та Скуратівського?

0

Гостомель святкував свій День селища на Покрову. Селищу виповнилося 525 років. Напередодні святкування невідомі розвісили у селищі плакати. На них фото оголеної дочки мера Гостомеля екс-регіонала Юрія Прилипка, депутатки Гостомельської ради Надії Дудник та радника мера Гостомеля Ростислава Скуратівського.

Автори плакату запрошують на майстер-клас до Гостомеля на тему:

“Як бути ефективною жінкою і керівником Гостомеля?”

Дійство обіцяють у центральному будинку культури 13 жовтня о 18:00.

Журналісти “Громади Приірпіння” поцікавилися в Дудник, хто міг бути автором цього плакату і чи зверталася вона до поліції.

“Вибачте, я не знаю вас взагалі. Ця тема дуже для мене інтимна і неприємна. І з незнайомою людиною я обговорювати це питання не хочу”. – відповіла журналістам Дудник.

Щодо заяви в поліцію депутатка додала:

“Я хіба вам не доступно пояснила, я не хочу з вами про це говорити”.

У поліції “Громаді Приірпіння” повідомили, що до них із заявою ні Дудник, ні Скуратівський не зверталися.

Мешканці Гостомеля припускають, що виготовити плакати й розклеїти їх у селищі могла команда екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк, з яким у Прилипка та Скуратівського останнім часом є конфлікт.

“Відомо, що Скуратівський шукав перед виборами до Верховної ради клона Карплюку. За це пропонували платили людині з таким прізвищем до 6 тис. доларів. Думаю, тепер Карплюк буде мститися родині Прилипків. Він має для цього усі засоби, його оточення добре розбирається в чорному піарі”, – розповідає мешканка селища Лариса.

Клонів Карплюка в ЦВК так і не зареєстрували. Їх не було в бюлетені.

Як відомо, Прилипко вийшов з виконкому Ірпеня. Одразу після виходу з виконкому Ірпеня Прилипко увійшов до складу виконавчого комітету Бучанської ради.

Тим часом в Гостомелі відзначають, що команда Карпюка може висувати на посаду мера Гостомеля чинного депутата Ірпінської міської ради Максима Плешка, який брав участь у телепроекті “Кандидат”, фіналіст якого мав шанс потрапити у прохідний список ОПЗЖ на парламентських виборах.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539