Чому суд по поверненню на посаду Матюшиної перенесли?

0

3 грудня відбулося судове засідання у апеляційній інстанції. Обрана громадою селищна голова Ольга Матюшина доводить, що депутат Микола Єременко після громадських слухань щодо приєднання до Києва зняв її з посади 7 березня 2018 року незаконно.

У першій інстанції депутати Коцюбинської селищної ради, головно продставники партії “Нові обличчя” додалися третіми сторонами, аби затягувати процес. Щоразу хтось із них був відсутній і у такий спосіб вони шукали приводу, як відкласти засідання у першій інстанції. На додачу оголосили відвід 2 суддям, щоб теж затягнути процес. Так сталося і цього разу в апеляції. Були відсутні і нібито не проінформовані Хвостенко, Головня, Анісімов, Євстєфєєв, Ходаківська, Єременко, Узерчук, Главацька.

Це при тому, що на одному з найбільших Інтернет-ресурсів країни “Українській правді” була інформація про дату та місце засідання, її повідомляли за кілька тижнів у Facebook. Та й припустити те, що депутати-заколотники, які можуть оперативно з’явитися на псевдосесію з вечора на ранок, не можуть одне одного проінформувати про засідання ми не можемо з точки зору здорового глузду.

Більше того,  депутати так хотіли додатися до справи третіми сторонами і брати участь у засіданнях, то освіти та компетенцій має вистачати, щоб подивитися дату і час у реєстрі. Але, якщо вони не приходять і судове засідання переносять – то це саботаж і затягування справи.

Засідання перенесли на 20 січня 2020 року. Тобто влада захоплена в селищі вже по суті 2 роки. За цей час у нас вкрали понад 40 млн бюджетних коштів. Навіщо самопроголошеному Сергію Данішу тягти час зараз? Дуже просто. Йде кінець бюджетного року. А це означає, що депутати Нових облич, разом з депутатами Головнею, Олександром Хвостенком, Олексієм Зінкевичем, Владиславом Євстєфєєвим та іншими заколотниками, будуть робити все можливе, щоб і далі дерибанити бюджет у вигідний для них спосіб і тримати у заручниках громаду. 

Станом на сьогодні Сергій Даніш у законний спосіб не був обраний секретарем ради. Верховний Суд визнав, що Микола Єременко ніколи не був секретарем ради, не отримував зарплату, а відтак і Сергій Даніш на самовільно зібраному збіговиську депутатів не може вважатися обраним секретарем.

Що дивує, так те, що у робочий час були працівники бюджетної сфери – працівниці дитсадка замість того щоб виконувати свою роботу, дружньо приїхали на суд. Більше того, вистачило нахабства прийти в робочий час і тим, кого самопроголошений Даніш у незаконний спосіб найняв працівниками ради.

Вони незаконно працевлаштовані, ті, хто працювали до перевороту законно, досі сидять без трудових, а самопроголошені бігають в суд, бо бояться, що дуже скоро опиняться без роботи. А з такими компетенціями, як у цих заколотників, на роботу жоден роботодавець, який поважає себе і свою компанію не візьме.

Дивує одне, як після 5-ти переворотів, перший з яких давно визнаний незаконним, нікого не посадили і ніхто не відповів за ці злочини. Якщо реєстраторку, яка замінила в 2016 році Ольгу Матюшину в реєстрі на Юлію Главацьку, суд вже визнав винною, то Юлію Главацьку судять і по сьогодні. Там теж затягують справу, щоб вийшли усі строки.

Доки правоохоронна система і судова гілка влади не запрацюють, будь-які реформи і еволюція для ціннісного розвитку країни буде заблокована.

Авторка: Ірина Латиш, мешканка селища

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539