Успішний екопатруль: виявили, хто викинув сміття в Біличанському лісі

0

Мешканець Коцюбинського Володимир Саленко побачив 9 грудня в Біличанському лісі гору сміття.

“Далі по вул. Доківській сьогодні зранку знайшов свіжовикинуте сміття. Це в основному картонні коробки з-пі автозапчастин і рідин для авто. В деяких коробках з-під запчастин є напис Чергінець. У нашому селищі є ФОП Чергінець С.В., який як раз займається торгівлею деталями у роздріб для авто. Виграє відповідні тендери для Ірпінського центру первинної медико-санітарної допомоги. Не обов’язково це зробив ФОП – хотів дізнатися може щодо поставки підкаже, але мобільний телефон не знайшов”, – написав у групі “Громада Коцюбинського” мешканець селища.

Мешканці обурилися і почали розшукувати власника сміття.

Вже наступногоранку Саленко повідомив, що цю гору сміття хтось спалив.

Депутатка Олександра Куцан повідомила, що одного разу в купі сміття знайшла візитівку і сміття теж прибрали. Мешканці Меблевої у ще одній купі сміття розшукали накладні і теж виявили власника сміття. Сміття через кілька днів вивезли і навіть зачистили всю галявину. Виявилося, що водій, якому заплатила фірма, вчинив недоброчесно.

“Громада Приірпіння” закликає всіх, якщо бачите гору сміття в лісі – придивіться, можливо є інформація, яка дозволяє зрозуміти, хто може бути власником. Публічність такої інформації дозволяє не лише очистити ліс від сміття, а й виконує превентивну функцію й дає зрозуміти, що такі випадки можуть бути виявлені і вони стануть відомими на загал.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539