Депутат Коцюбинської ради погрожує екс-нардепу Мосійчуку

0

Депутат Коцюбинської селищної ради Микола Єременко вимагає гроші в екс-нардепа Ігоря Мосійчука. Про це повідомила помічниця екс-нардепа у Facebook.

Вона ж виклала скріни, де Єременко просить Мосійчука дати його пропозиції щодо покращення позицій чоловіка на прізвище Сухий, інакше він каже, що скличе прес-конференцію, якщо політик не вірить у серйозність намірів. Як випливає з коментарів Єременка, нібито Сухий “для них” витягав касу.

Хто такий Сухий помічниця Мосійчука пояснбє у своєму пості.

Нагадаємо, Микола Єременко визнав, що екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк обіцяв йому 20 000$ за переворот в Коцюбинському і він став другим самопроголошеним головою в селищі, але грошей так і не отримав.

Раніше Єременка разом з ще одним мешканцем Ірпеня Євгеном Мельничуком затримали правоохоронці на хабарі за заявою селищної голови Коцюбинського Ольги Матюшиної.

Після цих подій мешканці Коцюбинського помітили Єременка і Мельничука на відео в Одесі на акції Михайла Саакашвілі. Це було в липні 2019 року під час парламентської кампанії.

Станом на зараз у селищі Коцюбинське в реєстрі занчиться в о селищного голови Сергій Даніш, який став третім самопроголошеним головою. Бюджет селища виведений частково через УЖКГ “Біличі” на ТОВ “Мастер-Енерго” – кампанію, яка неправомірно намагалася заволодіти котельнями селища і разом з владою Ірпеня виморожувала людей.

Єременко, якого зоозахисники звинувачують у догхантерстві, не подає декларацію в НАЗК, бо має лише чорний дохід від ігрових автоматів на Академі і Житомирській. Раніше він хизувався тим, що громив гральні автомати і нібито боровся з цим самим гральним бізнесом.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539