П’янка для пенсіонерів у школі під час навчального процесу від влади Ірпеня

0

У Ірпені на території школи просто під чс навчального процесу з’явилися невідомі люди літнього віку, яким накрили столи в шкільній їдіальні. На столах був алкоголь і, як розповідали діти мамам, коридорами бачили п’яних.

На сторінці заступника голови мера 20 грудня Ірпеня Олександра Маркушина (партія “Нові обличчя”) з’явився допис, де йшлося про те, що він продовжує традицію ірпінських вечорниць. Тобто такі заходи траплялися не раз.

На фото мешканці Ірпеня розгледіли спиртне.

Захід у 17 школі стартував о 16:00, тобто тоді, коли дійсно люди були в школі.

Одна з мам, чия дитина навчається у школі тільки після посту в Facebook зрозуміла, що в школі поряд з її дитиною перебували невідомі їй дорослі, які були в нетверезому стані. Про це їй розповідав її син.

Мешканці Приірпіння переживають, чи були довідки в тих людей, яким влаштували гулянку і кажуть про те, що політики займалися не чим іншим, як підкупом виборців.

Тепер батьки складають акт, щоб звернутися до правоохоронців. Наразі невідомо, чиїм коштом накривалися столи з алкоголем для передвиборчого гречкосійства. Подібні гречкосійні святкування на території шкіл за участі міцевого самоврядування відбувалися ще за часів покійного екс-регіонала Петра Мельника, який допомагав екс-меру Ірпеня Володимиру Карплюку будувати свою політичну кар’єру завдяки Партії регіонів.

Нагадаємо, нещодавно в соцмережі жваво обговорювали “арт”-об’єкти, які встановили на набережній в Ірпені і охрестили їх жлоб-артом за бюджетні гроші. При цьому заклади освіти недофінансовані, як і медицина. А у Коцюбинському взагалі у 2019 році закрили стаціонар, а дирекція музичної школи збирає кошти на циклювання підлоги.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539