Кому коронавірус, а кому передвиборчий піар: як Нові обличчя бюджетною гречкою засівали

1

Уявіть, що до Вашої мами, яка вже у віці в часи пандемії прийшов депутат. Він не вдягнув маску, бо йому треба сфотографуватися і щоб на фото його впізнали – скоро ж вибори. Він не вдягнув рукавичок. Ба, навіть не роззувся і почалапав по хаті. Літня жінка не зможе провести швидко і оперативно заходи дезінфекції приміщення після такого візиту. І це при тому, що саме літні люди в зоні ризику…

Далі Вам і Вашій мамі телефонують, що впізнали її… Незачесану, в нічнушці, босу і на фото перед нею кинутий пакет з гречкою і крупами – ручки обірвалися. Що б Ви відчули?

Так от, окупаційна адміністрація смт Коцюбинське знову пробиває дно. Продуктові набори соціально незахищеним мешканцям селища розносили не соціальні працівники, а безпосередньо депутати з команди “Нові обличчя”.

Ці фото виклав на своїй ФБ сторінці ватажок окупантів що називає себе ТПВ селищного голови – Сергій Даніш. Все селище знає, що за нього проголосувало на виборах десь 40 виборів, а він захотів головувати і провів 5 переворот влади у селищі Коцюбинське.

Деякі світлини взагалі вражають цинізмом і тим, що ці люди, які дорвалися до бюджету і влади у нелегітимний спосіб, навіть ціннісно не розуміють, що вони роблять в умовах пандемії.

Бабусю сфотографували у нічній сорочці, вона навряд давала згоду на таку фотосесію та ще що б фото викладали на загал. Окрім того, жінка що як можна здогадатись принесла продуктовий набір знаходиться прямо на кухні в старенької де бабця ходить у шкарпетках, у вуличному взутті та торкається кухонного стола без захисних рукавичок. Бахіли коштують копійки. Їх завжди мають з собою медики, які приходять додому до людей. Їх мав би мати соцпрацівник.

І все це піарне дійство на гречці і малозабезпечених в умовах пандемії робиться для того, щоб перекрити реальність – забруднену фекаліями та ентерококами воду у водогоні, яка тхне другий рік, каналізаційних стоків що подекуди виводяться із багатоповерхівок прямо на дорогу, пограбованого УЖКГ, безпорадної медицини, де закрили стаціонар, на основі якого можна було би розвивати вторинну лаку медицини, думати про закупівлю ШВЛ та ПРЛ-лабораторії, тим більше, що ми вже стаємо окремою ОТГ. (оновлено)

Натомість під час карантину та складної епідеміологічної ситуації, окупанти витрачають бюджетні кошти на бетонування доріжок в лісі, пошкоджуючи корені дерев, в наслідок чого дерева ймовірно всихатимуть.

Оскільки жоден серйозний інфраструктурний проект ані в сфері медицини, ані в сфері освіти, ані в комунальній сфері команда “Нових облич” втілити не може, то залишається в умовах пандемії просто обійняти свого виборця, в надії, що за пакет гречки, яку купили за бюджетні кошти, виборець віддячить голосом восени.

Це все, що треба знати про управлінські якості тих, хто не може навіть соцслужбі видати продуктові набори, аби вони рознесли їх тим, хто того потребує. Тільки депутати і тільки для фото в обіймах з виборцями. Кому коронавірус, а кому шанс пропіаритися у передвиборчий рік.

Автор: Юрій Устіновський, мешканець селища Коцюбинське

1 Comment

  1. anticorruption 23 Квітня 2020 at 19:06

    Больше всего пиарится на вирусе киевский мэр-коррупционер, по которому давно тюрьма плачет.
    petition.president.gov.ua/petition/86178
    Чтобы набрать необходимое количество голосов (25 тысяч), нужно чтобы каждый из читающих сейчас это сообщение не только поставил свою подпись, но и сделал хотя бы один репост, в котором точно так же призвал всех не только подписать, но и сделать хотя бы один репост и т.д. Так и соберём 25 тысяч подписей. Времени ещё вполне достаточно.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539