Карантин і три доби без світла, води і можливості приготувати їсти

1

Третю добу в двох будинках в Коцюбинському немає світла. Відключені будинки по вул. Пономарьова. Люди твердять, що ані  ті, хто назвався в селищі владою, ані ті, хто отримують кошти за світло, не можуть вирішити проблему.

Через те, що не працюють холодильники їжу треба купувати щодня потроху, а отже виходити на вулицю щодня під час карантину і нести їжу на 20 поверх.

“Ми запаси їжі відвезли родичам. Дітей також. Неможливо помитися, нема ні світла, ні води. Ви уявляєте, як ходити у вбиральню? І ніхто не каже, коли буде світло і вода, Ми працювати не можемо навіть дистанційно”, – розповідає мешканка одного з будинків Ольга.

Мешканці показують, кому платять кошти.

Через бездіяльність тих, хто взяв на себе відповідальність за господарську діяльність в селищі, мешканці двох будинків вирішили звернутися до облдержадміністарції.

Наразі мешканці зібралися під будинками і чекають на приїзд журналістів, вони сподіваються на те, що розголос допоможе пришвидшити вирішення питання.

Нагадаємо, з першими ж дощами після ремонут вул. Бакала затопило приватні садиби, оскільки не було належним чином спрєктовано зливостоки. Також залило водою незаконно споруджений на території Біличанського лісу сквер.

Мешканці Меблевої та Лісової вже кілька років поспіль скаржаться на те, що вода у водогоні має запах фекалій. Цей запах з’явився в лютому 2019 року, коли до влади прийшов третій самопроголошений селищний голова Сергій Даніш (“Нові обличчя”). Лабораторні аналізи підтвердили наявність фекалій та ентерококів. УЖКГ “Біличі” та селищна рада н проводила належного інформування громади і не забезпечувала належний підвіз води.

 

1 Comment

  1. vn.com.ua 13 Травня 2020 at 11:13

    Це жахіття, особливо для тих у кого є діти, або літні люди! Я ще можу зрозуміти один день, але ж не три…

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539