Попсуй (Заблоцька) не балотуватиметься від ”За майбутнє”, бо вона ”зашкварена”

0

Депутатка Ірпінської міської ради Анастасія Попсуй від партії “Нові обличчя” нещодавно змінила прізвище на Заблоцька. Зі зміною прізвища вона вирішила відкинути не лише медійний шлейф, а й політичного хвоста.

Ще на початку літа ексмер Ірпеня та голова партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк на неї мав свої плани. Саме Попсуй, як мене інформували джерела в команді Карплюка, мала очолити команду “Нові обличчя” на обласному рівні за умов збереження паралельного балотування. І цим домовленостям всього декілька місяців.

І от паралельне балотування залишили. Але є одне але. З огляду на соціологію області всі розуміють, що “Нові обличчя” – це вже проєкт, який себе віджив, через те, що команда лідера цієї політичної партії Володимира Карплюка 5 років нищила Ірпінь, Гостомель, Ворзель і моє рідне Коцюбинське. Дійшло до того, що Ірпінь втратив можливість стати райцентром і поступився Бучі, яка ще нещодавно була селищем.Борди партії “Все буде Ірпінь!” втратили будь-який сенс.

З команди “Нових облич” депутати Ірпінської ради тікають дуже швидко. Колишній секретар ради Юрій Денисенко тепер очолює політичний проєкт “Єдина громада“. Звісно, про партбудівництво тут, як і в “Нових обличчях” ніхто не чув.

А от колишня секретарка Ірпінської міської ради від “Нових облич” Попсуй (Заблоцька) пішла на форум “За майбутнє“. І не проминула опинитися в центрі уваги об’єктивів.

Ми у Приірпінні прекрасно знаємо, хто така Попсуй. Фігурантку антикорупційних розслідувань, при якій били людей тітушки, коли протягували генплан для дерибану міста, не варто кандидувати жодному політичному проєкту, а тим більше серйозній політичній партії.

І от після форуму “За майбутнє” Попсуй (Заблоцька) вже спала і бачила себе депутаткою облради. Висіла так би мовити на шпагаті…

І тут… очільник обласної партійної організації “За майбутнє” Ярослав Москаленко вже зробив заяву про те, що Попсуй кандидувати від цієї політсили не будуть. І це прекрасно, коли на старті, навіть до моменту висування політичні сили можуть реагувати і очищувати свої лави.

“Жодний чинний зашкварений депутат Ірпінської та Бучанської міських рад не є і не буде висуненим від політичної партії “За майбутнє”. Це стосується не тільки Анастасії Попсуй, а й інформації, яка схвилювала громаду, про те, що Віктор Крупій начебто курує наш штаб по Бучі”, – запевнив Ярослав Москаленко, який очолює осередок партії “За майбутнє” на Київщині.

Проєкт “Нові обличчя” згорів, Попсуй (Заблоцька) тепер думає, куди бігти далі.

У житті Попсуй такі епічні фейли – це норма. Ще навесні вона бігала по парламенту і позиціонувала себе як радниця прем’єра Гончарука. З’ясувалося… вона нею ніколи і не була. Ходила до парламенту, представлялася, фоткалася…

І от тепер вона бігає і фотографується на заходах інших політичних проєктів у надії зачепитися хоч десь, бо розуміє, що потяг “Нові обличчя” навіть для Ірпеня давно пішов!

Ну, якщо тут прекрасно знають, хто така Попсуй і відмежувалися від неї, то для тих політичних сил, де вона ще спробує кинути якір, треба окреслити головні її заслуги перед регіоном:

Коли Карплюк кинув своїх виборців і за домовленістю з центральною владою склав мандат, Попсуй головувала на сесії в Ірпені. Під час розгляду питання Генплану її тітушки товкли ірпінців. Попсуй не зробила нічого, щоб захистити людей.

Аби заслужити посаду секретаря ради, Попсуй виходила на акції в підтримку Карплюк і навіть влаштувала танці під прокуратурою.

Ба більше, навіть додумалася прикувати себе наручниками до турнікетів прокуратури.

Попсуй публічно говорила про те, що відкриє в Ірпені школу геніїв, але зараз місць в простих школах і садках бракує через забудову Ірпеня висотками. На засіданні профільного підкомітету очільник партії “Слуга народу” і нардеп Олександр Корнієнко зауважив ексмеру Ірпеня Володимиру Карплюку, що інфраструктура Ірпеня нерозвинута і місто забудоване. Карплюк намагався розповісти законотворцям про рай під Києвом…

Може Попсуй хотіла б викладати в школі геніїв? Вона б могла багато розповісти на тему: “Як бути депутаткою-злиднем і придбати Honda-CRV за 30 000 грн”.

Про цю політикиню можна писати ще дуже багато. На сайті Polithub Руху ЧЕСНО можна знайти більш детальну інформацію.

Що стосується Крупія, то це забудовник наближений до чинного мера Бучі, фігуранта антикорупційних розслідувань Анатолія Федорука. Він причетний до будівництва скандальновідомого комплексу по вул. Островського.

Всі політичні партії, які збираються брати участь у виборах восени мають перевіряти токсичність кандидатів. Політична пам’ять має працювати як фільтр на вході в політику.

Авторка: Ірина Федорів – журналістка, мешканка селища Коцюбинське, блогерка “Української правди”

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539