Кадрові зміни: з Гостомеля та Ворзеля пішли заступники голів

0

Заступники селищних голів Гостомеля та Ворзеля у новому році звільнилися зі своїх посад. Мова йде про заступника екс-регіонала Юрія Прилипка – Олексія Гончаренка, який балотувався на голову Гостомеля й позиціонував себе як опозиційний АТОвець але програв Прилипку та заступника Лариси Федорук Олега Паламарчука, який суміщав заступництво з депутатством у Гостомельській раді.

Джерела в Гостомельській раді повідомили, що у Гончаренка, який одразу після виборів почав працювати в команді Прилипка, виник особистий конфлікт з дочкою Прилипка, депутаткою Гостомельської ради Надією Дудник.

“Вони через щось публічно посварилися в фейсбуці. Здається, через яму на дорозі, а потім через бювети, яких в Гостомелі по факту нема, а є лише назва.

Дудник сказала, що терпіти його не буде. Спочатку Гончаренко пішов у відпустку, десь за місяць до нового року, потім на лікарняний і вже після свят звільнився. Тихо, без публічного розголосу”, – розповідає джерело в раді.

Нагадаємо, одразу після виборів, не пройшовши навіть спецперевірки, Гончаренко вже повісив табличку на двері в раді зі своїм прізвищем.

1

Читачам “Громади Приірпіння” Гончаренко запам’ятався тим, що лобіював кандидатуру брата дерибанника та депутата Коцюбинської ради Владислава Євстєфєєва, який має 100 ділянок в Коцюбинському лісі, на посаду голови комунального підприємства “Гостомельінвестбуд”.

До слова, саме через конфлікт з Гончаренком, рік тому – у грудні 2015-го, звільнився з посади начальника Гостомельського ЖЕКу депутат Гостомельської ради Олег Паламарчук.

Тоді своє звільнення Паламарчук пояснив тим, що не зійшовся з новим заступником Прилипка Олексієм Гончаренком, який, за його словами, змушував його ЖЕКівські машини обслуговувати на своїх заправках у Гостомелі.

1

Гончаренко в коментарі редакції “Громади Приірпіння” переконував, що вже не є власником заправок у Гостомелі, а заправляти машини радив там в цілях економії бюджетних коштів.

Після звільнення з ЖЕКу, Паламарчук влаштувався на роботу до Ворзельської селищної ради й став заступником Ворзельської голови Лариси Федорук.

Але на посаді протримався недовго, звільнився через рік. Про причини звільнення цього разу Паламарчук “Громаді Приірпіння” не повідомляє, а на питання, де шукатиме роботи, сказав:

“Була б шия, а ярмо знайдеться”.

Нагадаємо, Паламарчук у 2010 – 2014-х роках був депутатом Бучанської міської ради. У раду тоді зайшов від “Народної партії” Володимира Литвина, але згодом перебіг до лав “Партії регіонів”.

Під час революції Гідності, Паламарчук був у списках тих, хто їздив на антимайдан на підтримку влади президента-втікача.

Також відомо, що повний тезка Олега Паламарчука отримав земельну ділянку в Біличанському лісі з боку Гостомеля.

Громадський рух Чесно виявив, що Паламарчук потрапив до лав прогульників Гостомельської ради. Він пропускав засідання комісії з питань ЖКГ.

Нагадаємо, троє заступників Бучанського міського голови екс-регіонала Анатолія Федорука, якого прокуратура підозрює у перевищенні службових повноважень, написали заяви про звільнення в один день.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539