Заступником Горгана стане людина мера Ірпеня дерибанник Денисенко

1

Щойно зателефонували і попередили: рівень небезеки для громади Приірпіння – “червоний”.

Заступником голови Київської ОДА стане Юрій Денисенко. Секретар Ірпінської міськради від Нових облич. Ірпінська рада уславилася кілька днів тому на всю країну тим, що там прокуратура бачить організоване злочинне угруповання чиновників.

Так каже Юрій Луценко і прокурор Дмитро Чібісов. Луценко взагалі Ірпінь назвав гангстерським Чикаго. Але це не заважає представникам БПП співпрацювати з тими, хто входить в злочинне угруповання?

Заступники мера Ірпеня і сам мер днями отримали підозри. Людям Карплюка інкримінують підписання договорів з покійником. Через його ФОП виводили бюджетні гроші. І от тепер їхній соратник Юрій Денисенко виграв конкурс і буде займатися в ОДА капбудівництвом? Це мені підтвердили з 2 джерел.

Про “виграв конкурс” тричі ха-ха. Про те, що голова ОДА виграє конкурс я знала за тиждень до його проведення. Мені чітко сказали, хто виграє конкурс.

За кілька тижнів до цього “виграного конкурсу” в Ірпені вже ходили чутки – справу вирішили і Денисенко буде заступником голови ОДА.

Тому в систему конкурсів на цьому етапі державотворення не вірю. Ще в серпні Горганзробив Денисенка своїм радником – все до того йшло.

Хто ж такий Юрій Денисенко? Колись він йшов від Фронту змін до Ірпінської міськради, потім кинув Фронт змін і співпрацював з тогочасним депутатом від УДАРу Ярославом Місяцем, який почувався в регіоні так вільно, що міг зі зрброєю стріляти під прокуратурою і це зійшло йому з рук. Це при тому, що тоді, коли стріляли під прокуратурою мене прокурори просили про допомогу, щоб про це люди дізналися.

Разом з Місяцем Денисенка зловили в Харкові. Там шукали підставник для оформлення землі. Так твердять очевидці.

Тому в ОДА Денисенко зможе проявити свої К – компетенції. Я в це вірю.

Згодом Денисенко співпрацював в Ірпені з регіоналами. Коли знесли майданівці мера екс-регіноала і “свобдівець” Богдан Мельничук, який був секретарем ради, став в.о. мера, Денисенко захотів захопити владу. Були підроблені печатки і т д. Тобто компетенції чиновника дуже широкі.

Чинний мер Ірпеня Володимир Карплюк тоді лише мітив в мери. Денисенко в його плани як конкурент на мерське крісло не вписувався. Ось відео, де Карплюк розповідає, як порушує закони той, кого він дуже скоро виведе на секретаря після договорняка.

Карплюк тоді зробив спробу очолити штаб БПП. Але тоді нардепи і політики регіону виявилися більш принциповими і не дали йому це зробити. Тоді мер Ірпеня почав розкручувати свій бренд під вибори – партію Нові обличчя.

Зретою Карплюк домовився з Денисенком. Він пішов на місцеві вибори від партії Нові обличчя і його Карплюк вивів на секретаря ради.

У час цієї боротьби Денисенко добряче влетів на гроші. Він не хотів їх повертати. Той, кому він був винен повісив в Ірпені борди з написом “Юрій Олександрович, краще розрахуватися, ніж ругатись”.

Карплюк використовував Денисенка як пішака. Коли треба було провести скандальну сесію і самому не підписувати рішень – вів Денисенко. А Мер Карплюк за неповних 2 роки був 174 дні офіційно у відпустці. Хлопці порозумілися.

Разом з Карплюком “фаховий” юрист Денисенко приїздить в Коцюбинське, щоб нагнути і без згоди громади приєднати нас до Ірпеня. Ціна питання – 4 тис га Біличанського лісу. Спроба приєднати нас була така “фахова”, що ми виграли суд і довели, що це незаконно. Зараз нас будуть гнути через область. На одній з нарад в ОДА Карплюк попросив “усмирити Коцюбинське” і тоді вибори в об’єднану громаду будуть проводити навесні. Все йде, як я бачу, по плану. і мені це пахне черговою дестабілізацією ситуації.

Цей самий схемник Денисенко їздив регулярно з тітушнею на сесії в Коцюбинське. І він був на сесії й керував, коли зносили з посади селищну голову Ольгу Матюшину, яка не дає поглинути Коцюбинське Ірпеню. До слова, вона – висуванка від БПП. Тому цинізм ситуації з новим призначенням просто вражає.

Денисенко в раді попирає права депутатів. Депутати навіть відповіді на запит отримати не можуть. Активісти місяцями не бачать поіменного голосування в Ірпінській раді. На Денисенка складають протокол про адмінправопорушення.

Юридично взяти під контроль Коцюбинське не вийшло. Забракло компетенцій в Денисенка і Ко. Громада втрималася. Тоді на голову ТВК, яка відповідає за виборчий процес нападає тітушка. Його бачили на забудовах Ірпеня, де він відстобвав інтереси забудовника з Нових облич. Свопанєніє? Нє думаю.

Ось результат.

Після побиття голови ТВК правоохоронна система включилася по повній. І тут здавалося б фанфари: прокуратура накриває організоване злочинне угруповання, йдуть суди один за одним, активісти бігають з засідання на засідання, інформують громаду і… пауза…

І тут стає відомо, що заступником голови Київської ОДА Горгана, який представляє Блок Петра Порошенка стає права рука мера Ірпеня – Юрій Денисенко.

Завіса. Всєм спасіба. Всє свабодни.

Всі ми віримо: Денисенко “виграв” конкурс. Те, що відбувся договорняк – справа очевидна. Тут нема що обговорювати. Тим більше, що в облраді депутати депутати відголосували за звернення до Порошенка звільнити глову ОДА. Тому позиції кріпляться “лутшимі людьмі горада”.

Залишається відкритим інше питання: хто ж замінить Денисенка буде на посаді секретаря Ірпінської ради?

А питання сили громад, які випробовувало не одне кодло дерибанників – ніколи не стояло і не стоятиме. Право на свій вибір і свій голос ми будемо відстоювати за будь-яких політичних розкладів. І про Біличанський ліс ми радимо забути.

І дуже хотілося б, щоб “великі” дяді-політики, яки вершать долю регіону і країни просто стали перед простими селищними жінками – бабусями, молодими мамами, яких товчуть по обличчю за те, що вони воюють за свою землю, подивилися цим жінкам в очі і сказали: чого ж у нас в країні політика (ки) без яєць?

Ви зможете цим жінкам дивитися в очі?


Якщо яєць нема в політики (ів), то сподіваюся, вони є в прокурорів.
Авторка: Ірина Федорів, блогер “Української правди”

1 Comment

  1. Vladislav Kisselev 14 Вересня 2017 at 03:01

    Дуже багато помилок в тексті. Ви хоча б у Ворді на орфорграфію перевіряйте, це ж журналістика, має бути якась відповідальність за якість…

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539