Мін’юст про приєднання Коцюбинського до Києва і перенесення СІЗО

0

“Громада Київщини” продовжує цикл інтерв’ю щодо потенційних загроз і викликів у разі приєднання селища Коцюбинське до Києва.

Редакція поцікавилася в заступнику Міністра юстицій Дениса Чернишова, чи вплине ситуація з приєднанням Коцюбинскього до Києва на перенесення СІЗО на місце Ірпінскього виправного центру.

“Ні, не впливає. Ми розглядаємо інші варіанти,” – наголошує застпуник міністра юстиції.

Нагадаємо, громада Коцюбинського під час громадських слухань одноголосно висловилася проти перенесення СІЗО в селище і селищна рада відправила протоколи слухань до Мін’юсту.

Якщо Ви бажаєте допомогти активістам з друком інформації до громадських слухань, то просимо Вас надсилати кошти на картку Приватбанк 5168742349662738, оформлену на надійну Олександру Валеріївну Куцан.

Нагадаємо, що вже оприлюднена інфомрація щодо зарплат освітян та медиків у столиці. Експерти наголошують, що у разі приєднання до столиці документи переробляти не доведеться і в селищі може бути своя філія Святошинскього ЦНАПу.

“Громада Приірпіння” також оприлюднила низку експертних інтерв’ю, чи є загроза для Біличанскього лісу від приєднання Коцюбинського до Києва. Окрім цього, оприлюднене інтерв’ю з Юрієм Ганущаком, який розповів про децентралізаційні процеси і який вплив вони будуть мати на Приірпіння.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539