Прокуратура може відкрити кримінальні справи проти Садовського та тих, хто причетний до дерибану лісу

0

“За результатами перевірки доводів щодо порушення діючого законодавства при виділенні громадянам вищевказаних земельних ділянок постановою прокуратури м. Ірпеня від 24.07.2009 у порушенні кримінальної справи стосовно Коцюбинського селищного голови Садовського В.І., виконувача обов’язків начальника відділу земельних ресурсів Пєшого В.А. та начальника відділу архітектури Ірпінської міської ради Цибенка В.В. відмовлено за відсутністю в їх діях складу злочинів, передбачених ст.ст. 364,365,366 КК України.

У зв’язку з неповнотою перевірки Генеральною прокуратурою України 14.09.2010 дану постанову скасовано, матеріали направлено на додаткову перевірку, хід якої взято на контроль,” – йдеться в листі від ГПУ до Колісника В.І. та Федорів І.П., що мешкають на вулиці Меблевій у селищі.

Схема генерального плану відведення земельних ділянок під індивідуальну забудову, якою затверджений дерибан прадавнього лісу депутатами селищної ради, мешканцями Дніпропетровщини та підставними особами засвідчена саме підписами цих трьох осіб: Садовського, Цибенка, Пєшого.

Ці три статті кримінального кодексу передбачають відповідальність за: службову недбалість, службове підроблення, зловживання владою.

Нагадаємо, що факти підробки заяв 2008 та реєстація їх у канцелярії селищної ради за вказівкою Селищного голови вже встановлені слідчим МВС України в Київській області.

Сьогодні в інтерв’ю телеканалу СТБ генеральний прокурор України Олександр Медведько заявив:

“Є акти прокурорського реагування. Ніхто не відмовляється порушувати кримінальну справу. Прийде час – побачите результат.”

Коцюбинське.com.ua – Сайт громади селища

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539