Коли буде опалення? Зверніться до Бога – він все знає/ ОНОВЛЕНО

0

На Меблевій 11 б відновили нормальне водопостачання, але виникли нові проблеми – з опаленням.

Для мешканців двох стояків цього будинку опалювальний сезон не розпочався.

Відповідно, гарячої води, яку Укропт “Майстер-Енерго”, порушуючи умови договорів, надає лише в опалювальний період, бо так мінімізуються витрати, теж немає.

Мешканка новобудови Олена Сергіївна зайшла сьогодні в ЖЕК, щоб повідомити про відсутність послуг, за які сплачуються немалі гроші.

“Без опалення і гарячої води залишились два стояки другого під’їзду. У ЖЕКу мені сказали, що вони ходили, дивились. Я пояснила, що між дієсловами “дивитись” і “робити” є суттєва різниця. Вони знову щось там поцупили. 4 роки будинку, а постійні проблеми,” – говорить коцюбинчанка.

У ЖЕКу пояснили, що фахівців немає, можливо, треба спускати повітря. Небайдужим повідомили, хто може знати, коли буде опалення і до кого слід звертатись.

“Це одному Богу відомо,” – роз’яснює головний інженер Олексій Зінкевич.

За інформацією, яку надав редакції сайту пообіді  головний енергетик ЖЕКу Віталій Дубовик, в підвалі будинку тривають роботи.

“Я знаю, що зараз в підвалі працюють. Пішов слюсар щось дивитись. Ближче до вечора прийде головний інженер Зінеквич, можна буде з ним про це переговорити,” – пояснює він.

Оновлено:

Увечері було запущено теплопостачання у двох проблемних стояках й відповідно з’явилась гаряча вода.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539