Частіше були б вибори – було б більше порядку / Колонка читача

1

Незвичайні речі творяться перед виборами: то перекопують дороги для транзитного руху через ліс біля гуманітарного ліцею, то за день кладуть шмат асфальту на те місце, куди тикнув хтось із учасників зборів у стилі “голосуй за мене”, то обіцяють зробити ремонт під’їздів вперше за 25 років.

Джерело чудес – УЖКГ “Біличі”, а причина, напевне, наближення для влади, яка всі роки нічого не робила, часу Х – місцевих виборів.

Мешканці будинку № 1 та 1-а по вул. Шевченко часто піднімали питання про ремонт під’їздів. Під час довгих літніх вечорів сусіди бідкались на бездіяльність ЖЕКу через незадовільний стан під’їздів та прибудинкових сходів.

Ще на початку осені я запропонував написати звернення, на що почув песимістичні зауваження, мовляв, писали та ходили не раз.

На початку вересня, коли всі повернулися з відпусток, вдалося назбирати з десяток підписів і це звернення Все ж, звернення із 10-ма підписами мешканців щодо ремонту під’їзду № 1 за адресою вул. Шевченка 1 я подав і зареєстрував.

Звісно, черговий раз відповіді через 30 днів я не отримав.

Довелося сьогодні вранці завітати до УЖКГ “Біличі” з питанням:

“Де наша відповідь?”

Секретарка в приймальні начальника повідомила, що було прийняло позитивне рішення про ремонт під’їздів обох будинків по вул. Шевченко № 1 та 1-а.

Це також підтвердив у телефонній розмові начальник УЖКГ «Біличі», Онюхов Віталій Генадійович, якому і доручено організацію виконання цих робіт.

Він зазначив, що наші будинки наступні в черзі на ремонт після закінчення робіт в будинку на Пономарьова 24.

“Є фарба, є матеріали, є штукатурка. Немає робочих рук, тільки два маляри,” – каже він телефоном.

Згідно з графіком робіт, ремонт має початися в середині листопада. Безумовно, це – позитивні новини.Але УЖКГ “Біличі” не надав письмової відповіді мешканцям, крім того, проігнорував запит щодо обґрунтування тарифів, і тим самим порушив закон України “Про звернення громадян”.

Нам всім потрібно тримати цю справу на контролі та “допомогти” УЖКГ “Біличі”

виконати свої обіцянки після виборів.

Скіпальський Андрій

1 Comment

  1. *_* 28 Жовтня 2010 at 20:48

    Ага, ждите следующих выборов!!!
    Просто смешно смотреть на весь этот цирк с благоустройством Коцюбинского.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539