Таємне голосування другої сесії селищної ради відбудеться завтра о 10:00

0

Усіх депутатів селищної ради зараз терміново обдзвонюють і повідомляють про те, що завтра відбудеться сесія, на якій переобиратиметься секретар селищної ради.

Нагадаємо, що на першій сесії, яка відбулася на цьому тижні у понеділок секретаря вже нібито обрали під час відкритого голосування. Ним став депутат селищної ради Ковтач Олександр.

“Ми сьогодні були в Ірпені, подивилися, як проводиться обрання секретаря на сесії. Я почитав закон, треба було проводити таємне голосування. Завтра на сесії будуть обговорюватися і два бюджетних питання,” – зазначає депутат Олександр Ковтач.

Отже, виходить, селищна рада і досі залишається без секретаря. Його, виявляється, обрали не за тією процедурою.

На сесії в Ірпені, з якої приїхав депутат селищної ради Ковтач, дві кандидатури на посаду секретаря, які запропонували міський голова Володимир Скаржинський та за ініціативи депутата Верховної Ради від Партії Регіонів Петра Мельника його однопартійці в раді, під час таємного голосування не набрали потрібної кількості голосів і це питання відклали.

Про результати таємного голосування в Коцюбинській селищній раді редакція повідомить одразу після сесії.

Нагадаємо, сесії сільських, селищних та міських рад проводяться гласно (пункту 16 статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”). Це означає, що кожен громадянин незалежно від його місця проживання та фаху, має право бути присутнім під час сесії ради та безпосередньо слідкувати за її перебігом. За матеріалами сайту адвокатської компанії “Наталія Субота і партнери”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539